5 забравени тенденции за красота, които се завръщат

За по-добро или за лошо, тези 5 забравени тенденции в грима, направо от 1990-2000, се съживяват от пепелта (въпреки всички очаквания) и световните знаменитости гордо ги изваждат на показ.

1. Бялата очна линия

Вярвате или не, но на всички познатата някога линия от бял молив на горната част на клепача и маркирания от черен молив долен клепач, красят в момента лицата на няколко звезди, включително Марго Роби и резултатът е великолепен!

2. Прозрачен гланц

Кой би помислил, че старият прозрачен блясък ще подпише завръщането си през 2018 г.? Отново актуален, подчертава и прави устните по плътни и обемни, като тези на Мадлен Петч.

3. Контурен молив за устни

Трудно е да се забрави тази тенденция, при която контура на устните е по-тъмен от цвета на червилото.Изглежда, че Джей Ло все още и се наслаждава, но за щастие, днес козметичните марки предлагат дуо продукт, който се отличава с молив в същия цвят като този на червилото. Алилуя!

4. Сенки за очи цвят металик

Ако в началото на 2000-те тези сенки бяха подписът на Кристина Агилера, Бритни Спиърс и Джей Ло, днес те са за Гиги Хадид и Риана, но в подобрена, по-дозирана версия.

5. Кафяво червило

Поглеждайки секцията червила си даваме сметка, че тъмните цветове, включително кафявото, са популярни. Алисия Мофет се възползва в пълна сила от този обратен завой в модата.

 

С етикети ,,,,,,