Цвят в косите – тенденция при боядисването есен 2018

Цвят в косите ни обещава есента на 2018 година.

Новата тенденция при боядисването, а именно комбинацията фъстъчено масло и конфитюр, ще донесе на смелите дами още по-богат и наситен цвят в косите.

Феноменът при боядисването, който се появи напоследък е в категорията на тенденции с комичен произход. Всъщност този креативен цвят в косите е вдъхновен от препечените филии с фъстъчено масло и конфитюр. Закуска, любима на много хора.

Очаквано, този класически хранителен дует е доста по-популярен в страната на сбъднатите мечти, отколкото, където и да е на друго място. За мнозина е приятно припомняне за отминалите дни в училище и следобедните закуски. Ето защо внася лека носталгична нотка. Така че, ако сте се затъжили за ученическите си години, решението е просто. Трябва ви само един добър, вдъхновен от тези времена колорист. Той ще създаде в косите ви това съвършенство, на прага на есен 2018.

Техниката се състои в това да се смесят няколко тона – разнообразните карамелени нюанси с различните тонове на червения цвят до лилав.  Тази тенденция е перфектна за тези, които искат да бъдат забелязани, но без да изглеждат като дъгата в небето.

Според колористите, всяко момиче и жена може да си позволи цвят фъстъчено масло и конфитюр. Но, ако естествена ви коса е в твърде тъмната гама, ще се наложи вероятно да се изсветли предварително. Първо се обработват боядисаните секции, след това се редуват кестеняви и червени кичури в различни тоналности.

Освен това този тип боядисване издържа теста на времето…или с други думи запазва очарованието си продължително време. Специалистите считат, че поддържането на тази прическа е сравнително лесно. Необходимо е след около осем до десет седмици да ретуширате леко само корените на кичурите в червен и лилав цвят.

Така че, ако сте смели, обичате да експериментирате и искате да ви забележат, действайте! Освен това ще бъдете в крак с модните тенденции през есента на 2018 година.