Posted on

Хороскоп 19-ти Октомври 2016

ОВЕН
21.03 – 19.04
Лошо настроение
Овните днес са апатични. Различни са само причините за това. При едни виновна е натрупаната умствена и физическа преумора. При други става дума за отношенията им с хора от тяхното близко обкръжение. Резултатът обаче е един: не обръщате внимание на нищо около себе си. Събитията от последните дни сякаш въобще не ви засягат. По тази причина може и да пропуснете последните новини. Един човек до неотдавна ви зареждаше с енергия и с нови идеи. Сега присъствието му ви носи само неприятности.

 

 

ТЕЛЕЦ
20.04 – 20.05
Не се предавайте
Чакат ви интересни делови новини. Тази е и причината, поради която тръгвате на път. Едва ли обаче ще останете удовлетворени от свършената работа. Не че няма да се справите, но резултатът е далеч под очакваното. Впрочем вие отдавна си знаете, че може да останете разочаровани. Не се ядосвайте напразно. Изминахте дълъг и труден път, докато постигнете сегашното признание. В момента всичко говори, че сте на крачка от целта. Само не се предавайте.

 

 

БЛИЗНАЦИ
21.05 – 20.06
Напрежението не отслабва
Последните събития ви носят доста разочарования. Причините за това състояние на нещата са в близкото минало. Впрочем точно за кой период от вашата творческа биография става въпрос – сега това вече няма особено значение. По-добре внимателно анализирайте фактите, преди да решите как да действате. Трябва да се отървете от всичко, което ви дестабилизира и пречи на отношенията ви в работата и у дома. Нежелан гост ще ви натовари допълнително днес. Някои от зодията подписват споразумение с банка или с друга финансова институция.

 

 

РАК
21.06 – 22.07
Истината преди всичко
Днес трябва да бъдете максимално обективни – без значение дали става дума за работата, или за отношенията у дома. Е, няма да ви е лесно. Напоследък сте склонни да поставяте личния интерес над всичко. Сменете гледната точка и ще видите нещата в съвършено нова светлина. Това може да ви стресира и да ви извади от равновесие. Въпреки това не се плашете. В момента истината е най-важна. Изправени сте пред нови реалности, които ще променят много неща в живота ви. Сега от вас се очаква едно: да сте безпристрастни и самокритични.

 

 

ЛЪВ
23.07 – 22.08
Новини в работата
Денят ви затрупва с новини. Информацията, която ви съобщават, говори, че в бизнеса започват промени. При това положение вие не можете да стоите със скръстени ръце. Разбира се, първият ви порив е да проверите фактите. След като се убедите, че не ви мамят, се залавяте за работа. Събирате още малко информация и… През следващата фаза промените се стабилизират. Това ще продължи не по-малко от три-четири седмици. У дома също ви чакат новини. Някой от семейството ще поеме допълнителни делови ангажименти. Чака ви печалба.

 

 

ДЕВА
23.08 – 22.09
Ядове за пари
В сряда трябва спешно да решите проблем, свързан с пари. Не сте особено въодушевени. Не вярвате, че ще се справите, макар че звездите говорят тъкмо обратното. И въпреки това вие сте като на тръни. Очаквате неприятности от всички страни. Не сте прави. Всичко, което днес ви минава през главата, е плод на опънатите ви нерви. Овладейте се, иначе ще направите куп грешки. И още нещо: днес по никакъв начин не позволявайте да ви въвлекат в спор. Ще успеете – но само ако сте спокойни.

 

 

ВЕЗНИ
23.09 – 23.10
В мрежите на любовта
В работата всичко е наред. Ще постигнете целите, които си поставяте в бизнеса. Така стоят нещата и в отношенията ви с различни хора от обществените среди. У дома обаче цари напрежение. Нещата все още зреят под повърхността, но много скоро конфликтът ще се разрази с пълна сила. Достатъчни са само няколко непредпазливи думи и… Някои от зодията направо са се оплели в мрежата на любовта. Място не можете да си намерите, сън не ви хваща. Запознанство чака други от Везните.

 

 

СКОРПИОН
24.10 – 22.11
Хубав и спокоен ден
След напрежението от последните седмици идва по-спокойно време. В сряда ще научите хубави новини. В повечето случаи те са свързани с личния ви живот. Но не е изключено някои от вас да останат приятно изненадани от неочаквано делово предложение. Ако това стане, чакайте резултат най-много до четири седмици. Скоро Слънцето ще влезе във вашия знак. Това означава, че предстоят промени. В сряда ви чака много работа. Задачите буквално ви засипват. Днес имате да решавате важен делови въпрос.

 

 

СТРЕЛЕЦ
23.11 – 21.12
На ръба на конфликта
Стрелците обикновено се движат на ръба на конфликта. Само че точно сега това си е чиста загуба на време. Изключение правят само онези, които се занимават с бизнес. Незабавно трябва да изясните един важен въпрос. Иначе като цяло пред повечето представители на зодията се откриват нови възможности. Този период обаче е кратък и ще продължи не повече от седмица. Не позволявайте да ви натрапват ангажименти, към които вие лично нямате интерес. Застрашени сте от грешки. По-често се допитвайте до хората около вас.

 

 

КОЗИРОГ
22.12 – 19.01
Започват промени
Срядата е заредена с чудесни възможности. И, както често става, вместо да ви насърчи, това ви притеснява. Не знаете откъде да започнете и накъде да поемете. Така е и днес. Сега трябва бързо да направите своя избор и да запретнете ръкави. Ще опитам да ви подскажа: изберете най-целесъобразното. Срокът е вчера и вие нямате повече време за дълъг размисъл и безкрайни колебания. Ако не направите някоя сериозна грешка, успехът няма да ви подмине. Започват промени. Като начало – променят се възгледите ви за живота.

 

 

ВОДОЛЕЙ
20.01 – 18.02
Край на нерешителността
След дълги колебания и безкрайно умуване внезапно решавате да действате. Решението ви е правилно. Скоро и сами ще се убедите, че не е много желателно да оставяте събитията да вървят пред вас. Лошото е, че прекалено дълго бяхте оставили нещата на автопилот. Време е да вземете съдбата си в свои ръце. Което и правите. Това ще ви помогне да решите някои от въпросите, които ви тревожат от доста време насам, и ще сложи началото на така дълго чаканата от вас промяна. Съобщават ви делови новини. Някои сменят работата, други – жилището си.

 

 

РИБИ
19.02 – 20.03
Изберете сигурното
В сряда ще постигнете успех, но само ако мислите и действате логично. Ако дори за миг се поддадете на емоциите си, ще се провалите. Точно днес в никакъв случай не бива да реагирате нервно и прибързано. Изберете по-бавния, но по-сигурен път. Мислете добре преди всяка крачка, която възнамерявате да направите. Ако следвате тази линия на поведение, днес най-после ще успеете да се справите с проблем, който ви мъчи от доста време насам. Някои от зодията влизат в нов бизнес. Други отиват на нова работа.