Posted on

Хороскоп 18-ти октомври 2016

ОВЕН
21.03 – 19.04     Отношенията се влошават

Във вторник ви чака финансов успех. В  резултат на това материалното ви положение  се стабилизира. Обстоятелствата, свързани  с вашия бизнес, не са лоши. Не че всичко  днес върви по мед и масло, но като цяло  тенденцията е положителна. Най-после  успявате да хвърлите малко повече светлина  върху мнението на човек от деловите  кръгове за вас и вашата работа. За  съжаление новините не са добри. Не само че  отношението на въпросното лице не е добро,  но и ще продължи да се влошава. Така че  внимавайте.

ТЕЛЕЦ
20.04 – 20.05     Избирате под натиск

Вторникът ви носи възможност да спечелите  пари. Е, зависи от това как ще си свършите  работата. А тя днес няма да е никак малко.  Някои от зодията изпадат в неудобна делова  ситуация. Неочаквано и за вас самите сте  поставени в подчинено положение. Тази  зависимост никак не ви харесва. Принудени  сте да правите избор под нечий натиск. В  резултат може да последват промени в  отношенията с партньорите. Готови сте на  всичко, дори на компромис, само и само да  предотвратите задаващата се заплаха.  Малшанс в любовта.

БЛИЗНАЦИ
21.05 – 20.06     Скок в неизвестното

Едно след друго се трупат събития, които ви  връзват ръцете. Каквото и да предприемете,  чувствате се като в капан. Не ви върви и  това си е. Изпълнени сте с амбиция да  постигнете целта си, но на пътя ви се  издигат непреодолими препятствия. С една  дума, буксувате на територията на  неизвестността. Това ви дразни и  предизвиква. Решавате да предприемете  скок в неизвестното. Идеята е прекалено  рискована и може да ви донесе  неприятности. Е, в крайна сметка изборът си  е ваш. Чакат ви куп работни срещи. Здравето  ви е в опасност.

РАК
21.06 – 22.07     Хубави новини

Днес най-после ви съобщават дълго чакана  новина. За някои тя е свързана с начина, по  който се развиват нещата в службата, за  други – с конкретен финансов въпрос. И в  единия, и в другия случай обаче известието  ще ви зарадва. Това – по принцип. Иначе не е  изключено в работата да се ядосате.  Поводът обаче е съвсем дребен. Появяват  се временни трудности, с които ще се  справите без особени усилия. Много добре  вървят нещата в областта на деловите  контакти. Не е изключено някои от зодията  да поемат допълнителен ангажимент. Това  ще ви донесе добри пари.

ЛЪВ
23.07 – 22.08     Нищо фатално не е станало

Намирате се в сложна ситуация. Имате  чувството, че някой крие от вас важна  информация. Не ви напуска усещането, че  започвате да губите контрол върху  положението. Опитвате да хвърлите малко  повече светлина върху последните събития,  но удряте на камък. Това ви изнервя.  Държите се грубо с околните. Истината  обаче е, че приемате нещата прекалено  емоционално. Нищо фатално не е станало и  няма да стане. Успокойте се. Трябват ви  съвсем малко усилия, за да си върнете  равновесието. Оттам нататък е лесно. Чака  ви печалба.

ДЕВА
23.08 – 22.09     Успокойте топката

Чакат ви ядове за пари. Нещата зреят  отдавна, но днес вие напълно губите контрол  върху поведението си. Изпускате си нервите.  Престрелките между вас и партньорите ви не  стихват до вечерта. Няма смисъл да  нажежавате допълнително обстановката.  По-добре помислете как да излезете от  положението. Малко такт и дипломатичност  няма да ви бъдат излишни. Успокойте  топката. А след това опитайте логично и  разумно да обсъдите положението заедно с  отсрещната страна. Ще видите, че усилията  ви ще бъдат възнаградени.

ВЕЗНИ
23.09 – 23.10     Любовни грижи

Във вторник имате много работа. Ще се  справите, това ще увеличи и бездруго  добрите ви шансове да спечелите пари. Вие  обаче подминавате всичко това без  внимание. Днес трудно ще ви зарадва друго,  освен добра новина, свързана с развитието  на любовната ви връзка. За голямо ваше  съжаление обаче то не е добро. От доста  време насам имате проблеми, които след  кратко раздвижване отново са в точката на  замръзването. Ситуацията е патова. Добре  поне че се владеете. Скоро всичко ще се  оправи. Обърнете внимание на здравето си.

СКОРПИОН
24.10 – 22.11     Правите добро впечатление

Събитията се развиват с драматична  бързина. При всеки друг случай това би ви  извадило от равновесие. Точно сега обаче  това сякаш не се отнася за вас. Повечето  Скорпиони са спокойни и уравновесени. И  така ще бъде до края на деня. Разбира се –  при условие, че не позволите някои хора да  ви предизвикат с думите или действията си.  Иначе днес ви чака много работа. Ще се  справите със задачите си. С една дума,  правите добро впечатление на началниците и  можете да разчитате на повишение на  заплатата. Само не се захващайте с  административни въпроси.

СТРЕЛЕЦ
23.11 – 21.12     Имате много приятели

С каквото и да се заемете днес, ще се  справите. Особено добре вървят нещата за  онези от вас, които се занимават с бизнес.  Същото се отнася и за начина, по който се  развиват нещата в любовта. Е, не липсват и  трудности, но те са повече за цвят. Има един  въпрос, който опитвате да решите, но от  доста време насам удряте на камък. Това да  не ви тревожи. Ваш близък е наясно с  нещата и ще направи всичко възможно, за  да ви помогне. И това се отнася не само за  случая. В момента имате много приятели,  готови да ви подкрепят.

КОЗИРОГ
22.12 – 19.01     Послушайте интуицията си

Изправени сте пред избор. За повечето  Козирози той е свързан с любовта. Е, има и  такива, при които става дума за пари, но те  са по-малко. Вие обаче проявявате  нерешителност. Страхувате се да не  сбъркате. Това няма да стане, ако  послушате гласа на интуицията си. Тези дни  той е особено силен и ще ви помогне да  излезете от затруднителната ситуация. Този  път не опитвайте да анализирате надълго и  нашироко нещата. Зарежете колебанията,  действайте. Денят е хубав за онези, които  имат насрочени делови преговори. У дома  избягвайте излишните спорове.

ВОДОЛЕЙ
20.01 – 18.02     Успех в бизнеса

Днес една мисъл не ви дава мира. Налага се  да избирате и се чувствате притиснати до  стената. Не знаете как да постъпите. Бъдете  по-решителни. Опитайте да разберете какво  точно искате и действайте. Не само ще  решите проблема, пред който сте изправени,  но и ще си върнете някои позиции, които  доскоро смятахте за изгубени. Съвет в  случая ще ви даде близък приятел.  Притеснявате се да потърсите помощта му?  Напразно. Той ще откликне на молбата ви с  удоволствие. Възползвайте се от  възможностите, които ви носи разговорът с  него. Успех в бизнеса.

РИБИ
19.02 – 20.03     Не импровизирайте

Днес ви чакат неприятности за пари.  Внезапно се появява финансов проблем.  Трудно ще се справите. Все пак опитайте. Не  е изключено някои от вас да успеят да  заобиколят трудностите. Но само ако  действат гъвкаво и дипломатично. Иначе  като цяло периодът е хубав за повечето  представители на зодията. Ще напреднете  сериозно. Някои от вас – дори повече от  очакваното. Вие сте от хората, които  предпочитат да импровизират и не си падат  особено по дългосрочното планиране. Сега  обаче трябва внимателно да обмислите  стратегията си за бъдещето.