Модни тенденции за романтична пролет 2018

Модни тенденции пролет 2018

Париж, Милано, Лондон, Ню Йорк, дизайнерите са единодушни : пролетта на 2018 г. ще бъде романтична! Модните колекции са изпълнени с цвят и креативност.

Вдъхновението от края на 80-те и началото на 90-те години се завръща с преувеличените обеми, асиметричните кройки и бляскавите материи.

Ненадминатото бяло отстъпва позиции на цветовете.

Пастелните нюанси си съперничат с по-ярките такива. Розовото, което все още е на терена и червеното, в своя връх, са бушуващо дуо. Жълтото най-после излиза на сцената в целия си блясък. Що се отнася до цвета на годината, ултравиолетовото, то е толкова трудно да се носи, че вероятно ще отстъпи място си на бледо лилавото. Колкото повече персонализирате тенденцията и я адаптирате към външния си вид, толкова повече печелите. Забавлявайте се!

Бледите цветове, небесно синьо, водно зелено, бебешко розово, праскова, бледо жълто, цялата палитра от пастели е в светлината на прожекторите. Пастели се наслагват в различните им тоналности или се комбинират с по-живи и ярки цветове, за повече динамичност.

Спортния шик, който се налага от няколко години, сега е подправен с по-луксозни и бляскави материи. Смесват се спортните части с по-елегантни за модерен външен вид.

Препратка към 80 години са обемните, издути, надиплени ръкави.

Практичен шик. Удобното сахарско яке с многобройните джобове придобива елегантен вид в модерни нюанси, които заменят традиционния каки.

Ултравиолетовото, обявено цвят на 2018 година се възприема толкова трудно, че само най-опитните се осмеляват да го включат в гардероба си.

Популярната от есента тенденция на чантата „банан“, изчерпа наличностите от магазините. Всички сега са в търпеливо очакване на новите колекции, за да добавят удобната, модерна чантичка на талията си.

Прозрачни материи и дантели покриват и разкриват тялото и умело развихрят въображението

Жълтото се отсрами и най-накрая има своето място под слънцето. Цялата гама от жълто канарче до жълто злато е на подиума, за най-смелите, а останалите могат да заложат на аксесоарите.

За да видите живота в розово, жълто, синьо или цвят по ваш избор, модерни този сезон са очилата с цвени стъкла.

С етикети ,,,