Летни тенденции при дрехите за по-дръзките

Летни тенденции…или с какво ще ни изненада 2018?

2018 ще ни изненада с оригинални летни тенденции при дрехите! Ако чантата-мрежа е била най-силно желания и популярен летен аксесоар за 2017 година, неговата, плетена на кука мрежестта материя се завръща и тази година, но този път като модна тенденция при дрехите, във всичките им категории.

Разбира се, не можем да не си признаем, че мислейки за плетене на една кука, неизбежно се сещаме за шала на нашата баба, каренцето, върху стария грамофон или фамозното декоративно макраме, в което да окачим любимото си стайно цвете.

Не се ли бъркате? Помислете отново! Това е новия моден крясък на лято 2018 за всички ценители.

Вече няколко известни личности блеснаха с тази материя, независимо дали са в рокля, риза и дори панталон. Всъщност някой от тях правят същински фурор, облечени от горе до долу в петиво.

Бела Хадид експериментира първа с този стил в Кан миналата година, където брюнетката се появи в бяла мрежестта секси горничка и панталон в същата плетка, кръгли слънчеви очила и бели кецове.

На Гранд При на Монако, красавицата блесна в бяла рокля от мрежа с красива яка. Визията и допълват златист колан и аксесоари, бял часовник и разбира се елегантни високи бели обувки. Този сет  я трансформира в истинска богиня.

Смелите, тези, които са решили да последват тенденцията, могат да експериментират, както с формите, така и с цветовете на дрехите. Разнообразието от модели и идеи е огромно. Можете да ги съчитаете с любимите си бижута и аксесоари, да ги допълните с удобните си летни сандали и красива чанта. Не е трудно да сте в крак с модните тенденции, само ви трябва малко кураж и въображение. А тези които умеят да боравят с куките биха могли да са горди собственици на собственоръчно изработени модели. Всичко е разрешено – поли, рокли, панталони, жилетки, сака, пончо, чанти, това, което креативния ви ум може да измисли. Колко оригинално, нали?

С етикети ,,,,,,,,,,