Креативни решения в грима, за да изглеждате безупречно през 2018

Креативни решения в грима

Бялата очна линия отново е на мода през този сезон, но тя не се носи по какъвто и да е начин. Актрисата Кристен Стюарт доказва, че е възможно да пренебрегнем 90-те, като и дадем креативен обрат. Гримът и е плод на гримьора Бо Нелсон, който имаше шанса да се погрижи за красотата на актрисата по време на филмовия фестивал в Кан. Интересното тук е, че върху бялата очна линия са поставени малки бели перлички. Няма съмнение, че това е перфектен начин да събудите и да накарате погледа си да заблести.

За тези, които биха искали да пресъздадат вида у дома, не забравяйте да изберете естетически перли, преди да ги залепите върху клепачите си, в противен случай тези, които не са предназначени да се носят върху кожата могат да причинят сериозен сърбеж.

Ето го и решението-чудо за тези, които предпочитат тъмните цветове, но никога няма да овладеят окото на котката.

Трудно постижимата прецизност при нанасяне на очна линия, най-накрая свършва, откакто големите имена в модата подписаха връщането на дръзкото око.
За да се гримирате сами, просто започнете, като направите традиционния ъгъл на окото на котката, преди да запълнете целия горен клепач. Завършваме с полагане на спирала на горните мигли.

За тези, които предпочитат малко повече цвят, актуални този сезон са:

Грим „с главата надолу“
Оставете горната част на клепача без грим и подчертайте долната част на окото с цветна линия. Да, да, смело е!

Очите тип акварел и хипер цветни също са в светлините на прожекторите. Сини, зелени, оранжеви или лилави, всичко е възможно!

Що се отнася до лицето, дизайнерите залагат на равен тен и розови скули, акцента е върху очите.

 

С етикети ,,,,,