Дневен хороскоп 31 октомври 2018, сряда

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 31 октомври 2018

В 304 ден от годината Слънцето изгрява в Скорпион.

Луната днес е в Лъв.

 

Овен (21 март – 20 април)

Имате силата да противодействате на вашите врагове и да докажете компетентността и надеждността си. За да избегнете обаче директните сблъсъци, по-добре се дистанцирайте, когато ви се прииска да повишите тон!

В интимния си свят живеете в атмосфера трудна за заобикаляне и невъзможна за контролиране. Опитайте се чрез диалог да изясните вашите намерения и цели!

Телец (21 април – 21 май)

По отношение на финансите всичко върви добре. Благодарение на упорития ви труд, качеството на работата ви и извънредните часове. Продължавайте по същия начин, това ще ви помогне да растете професионално и да постигате по-бързо целите си!

Енергията и страста, които влагате за доброто развитие на вашата сантиментална връзка, не остават незабелязани от половинката ви. Отново задействате общи проекти, което бяхте позанемарили поради липсвата на време.

Близнаци (22 май – 21 юни)

За да приемат идеите и проектите ви, ще ви се наложи да водите битка. Бъдете гъвкави и заложете на добрия диалог. Избягвайте конфликтните ситуации, не са във ваша полза!

Не се чувствате удовлетворени от сантименталния си или личен живот. Запазете самообладание, скоро ще имате възможност да поставите нещата по местата им!

Рак (22 юни – 22 юли)

Ще бъдее изпълнени с енергия и това ще ви помогне да се справите с изморяващи служебни задължения. Задачите ви ще бъдат тежки, независимо дали са свързани с физическо или умствено натоварване. Денят ще бъде обещаващ.

Вашите идеи и тези на интимния ви партньор се допълват. Цари разбирателство и желанията на другия са приоритетни и важни. Чувствате се добре един с друг и си го доказвате.

Лъв (23 юли – 22 август)

Трябва да се концентрирате в практическата страна на нещата. Ще ви се наложи да обсъждате нов работен договор. Ако имате собствен бизнес, ще бъдете привлечени от ново евентуално съдружие.

Днес ще бъдете доста убедителни в сантименталния си живот и това е добро начало, за да започнете да градите по-стабилни и пълноценни отношения.

Дева (23 август – 22 септември)

Вие сте уверени в себе си и това се забелязва. Виждате нещата в перспектива и имате гениални идеи. Вашите професионални партньори понякога се плашат от тази увереност, но няма да допуснат да се отегчите.

В сантиментален план ви се пада отговорността да взимате решения, затова се налага да мислите трезво! Имате абсолютната възможност да експлоатирате пълния си потенциал, за да извлечете ползи.

Везни (23 септември – 22 октомври)

Вие препускате бясно и има колеги, на които им е трудно да ви следват. Обяснете ясно вашите виждания за оганизация и това ще ви помогне да напредвате по-бързо. Екипът ви ви има доверие.

Въпросителни и съмнения, които няма да ви подминат днес по отношение на сантименталния ви живот. Въпреки това вие няма да се оставите това да ви отегчи. Просто си изяснете някои тревоги!

Скорпион (23 октомври – 22 ноември)

В професионален план гледат на вас като на един велик новатор. Вашите проекти получават подкрепата и одобрението на обкръжението ви. Креативния ви дух и усилията ви ще ви донесат аплодисменти.

Съблазън, нежност, романтизъм са заложени в програмата ви за днес. Страстният климат ви кара да изпитвате удоволствие в сантиментален план. Ще ви се отдадат възможности за знойни моменти.

Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Неочакваните контакти с човек способен да отговори на очакванията и исканията ви е възможност за вашето професионално бъдеще, за което задължително трябва да помислите!

Добре би било да споделяте повече с вашия сантиментален партньор. Може да се окаже, че вашите очаквания за бъдещето ви заедно съвпадат с неговите. Не се страхувайте да изразите себе си!

Козирог (22 декември – 20 януари)

Ако сте в търсене на ново професионално начинание ще ви се наложи да се преборите с ожесточена конкуренция. Това обаче не трябва да ви демотивира. Покажете най-доброто от себе си и наблюдавайте какво правят другите!

Всеки преминат етап в сантименталната ви връзка е една малка победа за вас. Въпреки че напредвате бавно, отношенията ви са балансирани и партньора ви оценява положените от вас усилия.

Водолей (21 януари – 19 февруари)

Имате достатъчно енергия, за да се впуснете в нови професионални търсения. Въпреки че не всичко ще върви гладко, не се отказвайте и останете позитивни!

Период, в който да си изясните желанията и очакванията от сантименталната си връзка. Ако сте на път да вземете важни решения и да поставите началото на големи проекти е добре да си дадете още малко време, за да успеете да конкретизирате нещата.

Риби (20 февруари – 20 март)

Предложенията, които са вашата сила днес, водят след себе си доверие. Възможно е да ви възложат важни задачи. Ще усетите уважението и оценката на висшестоящите.

В сантиментален план е наложително да завършите започнатото, преди да се впуснете в нови начинания. Ще предприемете важен завой.

С етикети ,,,,,,,,,,,,,