Дневен хороскоп 30 октомври 2018, вторник

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 30 октомври 2018

В 303 ден от годината Слънцето изгрява в Скорпион.

Луната днес е в Рак.

Овен (21 март – 20 април)

В професионален план добрата ви организираност и структурираност ще ви помага да следвате целите си. Не се опитвайте да работите соло, обаче! Интегрирайте в проектите си хора, на които имате доверие!

В социалният живот се кооперирате добре с близките си. В интимен план цари спокойствие, нежност и взаимност.

Телец (21 април – 21 май)

Прогресивно рушите мостовете с ваши стари колеги. Давате си сметка за тяхната завист и начина, по който изопачават действителността около вас. Притеснявате се това да не стигне до новото ви началство.

В интимен план това, което търсите в евентуален нов партньор е абсолютно различно от досегашните ви връзки. Искате да започнете на чисто и ще намерите начин да преодолеете вашата свенливост и задръжките си.

Близнаци (22 май – 21 юни)

Би ви се искало да намерите пост, който да ви подхожда, но за съжаление нещата не се развиват, както сте придвиждали. Професионалното ви развитие е затруднено. Препятствията ви поставят в изчакваща позиция и ви разочароват.

Искате да се сближите с интимния си партньор и затова се опитвате да разберете в аванс неговия начин на живот. Вашият устрем обаче може да бъде спрян от външни обстоятелства и да се почувствате дезориентирани.

Рак (22 юни – 22 юли)

Препятствията в служебен план са във ваша полза, тъй като ще ви дадат възможност да дискутирате гледната си точка в началството. Те ще вземат уместните ви забележки под внимание.

Не сте подготвени психически за съмненията, които ще нахлуят по отношение на сантименталната ви връзка, която до този момент считахте за стабилна и спокойна.

Лъв (23 юли – 22 август)

В службата ще имате възможност да израстнете в социален план. Непринудеността във взаимоотншенията ще осветли вашите организационни качества и точността ви. Ще си заслужите подкрепата на висшестоящите.

Облагодетелствани са приятелствата, взаимоотношенията, контактите. Ако сте необвързани шансът е на ваша страна. Обвързаните ще са внимателни и загрижени за половинката си.

Дева (23 август – 22 септември)

Мотивацията ви за работа е меко казано печална. Вместо да потърсите причината, вие ще направите всичко да продължите по този начин.

Въображението ви, страха ви да не се окажете в листата на губещите в емоционален план, ще направи точно това, да загубите войната. След това ще ви бъде трудно да се позиционирате отново и да разберете същността на емоциите си.

Везни (23 септември – 22 октомври)

За да израстнете в кариерата, ще бъде необходимо да направите някои промени. Действайте етап по етап и ако се налага предприемете необходимите завои, които ще ви доведат до постигане на целите!

Сантименталния ви живот е с приоритет. Искате да дадете всичко на половинката си. Стабилността и планове за бъдещия ви съвместен живот са на дневен ред.

Скорпион (23 октомври – 22 ноември)

Условията на труд (работните часове и взаимоотношенията) не винаги са лесни. Има някой около вас, който се изявява като малък шеф и търси да утвърди властта си. Това е нещо, което никак не е по вкуса ви и затруднява продуктивността ви.

Ще вложите енергията си в любовните си отношения. Опитвате се да бъдете по-достъпни и по-малко дистанцирани. По-лесно е просто да кажете „Обичам те!“..

Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Надеждността и качеството на вашата работа ще бъдат оценени. Освен това ще можете да разчитате на подкрепата на висшестоящ. Ако имате искания, сега е момента да ги отправите. Шансът е на ваша страна!

Днес ще бъдете отстъпчиви и ще ви се иска да доставяте удоволствие на сантименталния си партньор. На необвързаните няма да им липсват възможности.

Козирог (22 декември – 20 януари)

В професионален план денят ще бъде успешен. Ще предприемете подходящите действия, за да доведете проектите си до позитивен резултат. Ще запазите хладнокръвие и няма да се влияете от гледната точка на колегите си

Отлична възможност да затвърдите проектите, които обсъждате с интимния си партньор.

Водолей (21 януари – 19 февруари)

Възможност за промяна в професионален план. Това може да ви донесе някакви притеснения. Препоръчително е да слушате инстинктите си и да дадете нов полъх на кариерата си.

Проектите в сантиментален план се увеличават и вие обмисляте решение за всичко. Възможни са дребни пререкания. Важно е да намерите начин да си откраднете време за приятни мигове с половинката!

Риби (20 февруари – 20 март)

Прекалено много задачи в службата или тежки отговорности. Трябва да се научите да казвате не на началството без да охлаждате отношенията. Добрият диалог би свършил работа в търсенето на подходящо решение.

Възможна е криза в сантименталните ви отношения. Време е да пренаредите приоритетите си, за да знаете как да обичате по-добре.

С етикети ,,,,,,,,,,,,,