Дневен хороскоп 29/09/2018

ДНЕВЕН ХОРОСКОП

29 септември 2018
В 272 ден от годината Слънцето изгрява във везни.

Луната днес е в Телец.

Овен (21 март – 20 април)

Трябва да се научите да управлявате екипа си по-гъвкаво, в противен случай, рискувате да изпуснете контрола. Опитайте с пример да ги научите как да изпълняват някои работни задачи!

Усилията, които половинката ви прави, за да ви се хареса, ви вдъхват увереност в бъдещето на вашата връзка.

Телец (21 април – 21 май)

Амбициите ви се събуждат и не е изключено да кандидатствате за нова, по-високо платена работа или такава, която ви дава възможност да се реализирате по-добре.

Облаците, които са надвиснали над любовния ви живот, няма да се разсеят толкова бързо, колкото ви се иска. Да прогоните ревността и лошите мисли би било добро начало!

Близнаци (22 май – 21 юни)

Способностите ви ще бъдат възнаградени с успехи. Ще работите над проектите и задачите като никой друг. Ще успеете да разсеете съмненията на колеги във вашите възможности.

Неразбирателствата в сантиментален план ще отстъпят място на стабилност и хармония в любовта

Рак (22 юни – 22 юли)

Имате усещането, че инвестирате твърде много в професионален план, а не получавате необходимата признателност. Имайте търпение! А най-доброто, което можете да направите през това време е ново обучение или специализация.

Не неглижирайте комуникацията в сантиментален план! Добър начин да стабилизирате отношенията си.

Лъв (23 юли – 22 август)

В професионален план ще имате усещането, че можете да съборите планини днес. Тази амбиция ще ви направи ценен кадър в службата.

В любовта ви трябват доказателства за намеренията и чувствата на ващия партньор. Имате нужда да прогоните черните мисли. За необвързаните е добър момент да помислят за сериозни отношения.

Дева (23 август – 22 септември)

В професионалния си живот блестите с вашата ефикасност, бързина, разбиране, находчивост. Добре би било обаче да не надхвърляте възможностите си!

В сантименталния живот ще можете да се възползвате от няколко добри перспективи, ако успеете да прогоните страховете и съмненията си. Бъдете по-гъвкави към самите себе си!

Везни (23 септември – 22 октомври)

Провокирани от успехите ви, вашите началници може да ви възложат поемането на рискове или други инициативи. Някой трудности, които могат да възникнат ще преодолеете само с усилена работа и упоритост.

В сантиментален план ще покажете твърд характер и неотстъпчивост по отношение на неща, които не са по вкуса ви. Това може ще доведе до сблъсък.

Скорпион (23 октомври – 22 ноември)

Усилията ви да създадете усмихната работна атмосфера и настроение, както и отличните ви способности ще бъдат оценени от колегите и началниците ви.

Може да възникне конфликт от финансово естество между вас и половинката ви. Добре е да запазите спокойствие, тъй като емоциите ви могат да доведат буря в сантименталния ви живот!

Стрелец (23 ноември – 21 декември)

В професионален план доверието, което сте успели да си изградите е нож с две остриета. От една страна сте горди, че сте успели да се докажете, от друга задачите ви се увеличават.

Ревността ви може да породи проблеми. Имате усещането, че половинката ви гледа настрани. Успокойте се!

Козирог (22 декември – 20 януари)

В професионален план няма да имате и минута за губене, но това не ви притеснява. Вие знаете, че с добра организация и с помощта на сътрудниците ви ще успеете да приключите всичко в срок.

В сантиментален план е необходимо да си направите равносметка и да се концентрирате върху вашите реални нужди, а не върху това, което другите очакват от вас!

Водолей (21 януари – 19 февруари)

В професионален план няма нищо спешно, но в същия момент нямате и време за губене. Очаквате прецизни отговори на въпроси като каква е вашата роля, каква е целта и какви усилия да вложите.

Усещате някаква липса, безпокойство, страх да останете сами, без любов. Ще ви бъде трудно да се справите с тези чувства, въпреки че съмненията ви са безпочвени.

Риби (20 февруари – 20 март)

Работата в екип ви прави неудовлетворени, защото имате усещането, че вие давате повече, отколкото вашите колеги. За щастие вашите началници ще ви окуражат. Но в края на деня не е изключена изненада!

Любовта продължава да кара очите ви да блестят. Бъдете обаче по-внимателни с жестовете, за да не дестабилизирате партньора си!

С етикети ,,,,,,,,,,,,,