Дневен хороскоп 28/09/2018

ДНЕВЕН ХОРОСКОП

28 септември 2018
В 271 ден от годината Слънцето изгрява във везни.

Луната днес е в Телец.

Овен (21 март – 20 април)

Искате винаги да сте на преден план в службата, но някой събития ще ви възпрепятстват. Възможно е да вземете решения, които да ви доведат до ситуация, която няма да е по вкуса ви.

Дребни проблеми може да нахлуят в сантименталния ви живот, но вие ще намерите начин да ги решите.

Телец (21 април – 21 май)

Въображението и интуицията ви ще ви отворят врати в професионален план. Възможни са обещаващи работни срещи, събрания, конструктивни преговори.

В сантиментален план имате нужда от ретроспекция, за да се намерите, да обмислите и разберете наистина къде сте.

Близнаци (22 май – 21 юни)

В професионален план ще бъдете продуктивни и ще успявате да достигате целите си, дори и най-трудните.

Интимния ви живот изискава от вас да вземете мерки, за да определите позицията си. Трябва да знаете коя посока следвате, с кого и как!

Рак (22 юни – 22 юли)

Ще ви се наложи да се въоръжите с търпение, за да понесете работната атмосфера!

В сантиментален план тенденцията е към емоционалност и романтика. Изгонете токсичните мисли и съмнения, за да не се отдалечите от приятните изживявания в този момент!

Лъв (23 юли – 22 август)

Ще останете концентрирани в работата си, колкото е нужно. Разбира се, това ще ви направи много ефикасни и дори ще ви се избистрят идеи по отношение на бъдещето на вашето предприятие.

Ако усещате напрежение и охладняване в сантиментален план, един диалог може би е ключа към решаването на проблема.

Дева (23 август – 22 септември)

Срещате трудности в работата, което ще ви забави и ще акумулира напрежение. Опитвате се да прокарате идеите си, но не всички ще бъдат приети.

В сантиментален план ще изживеете незабравими моменти. Отношенията ви стават по богати на емоции, а диалога между вас по-свободен.

Везни (23 септември – 22 октомври)

Ако търсите работа, шансовете са на ваша страна. Ако вече работите, ще бъдете мотивирани от желанието си за успех и коплиментите, които получавате.

В сантименталния си живот се опитвате да съчетаете чувствителност, доверие и съпричастност. Залагате на диалога и отстъпчивостта. Затова атмосферата започва да става по-лека и приятна.

Скорпион (23 октомври – 22 ноември)

Възможен завой в професионален план. Някакво обучение или промяна на посоката. Ще бъдете предразпложени да поемате неочаквани рискове.

Шансовете в любовта са на ваша страна. Ще намирате начини да изживявате силни емоции и вибриращи моменти с интимния си партньор.

Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Ще успеете да блеснете в работата. Ще заслужите доверието на висшестоящите. Ето защо е възможно да ви възложат прооект, с който да се заемете от начало до край, без да е нужно да се утвърждава всеки отделен етап.

Ще имате възможност да се убедите, че се справяте добре в интимен план.

Козирог (22 декември – 20 януари)

В професионален план вашата прецизност, интуиция и търпение ще ви доведат до успех. Ще успеете да се докажете, ако се налага.

В интимен план вашите решения провокират рикошет. Партньора ви не разбира някои неща и иска обяснение. Ако вместо да се успокоите, вие наливате масло в огъня, това ще доведе до скандал!

Водолей (21 януари – 19 февруари)

Между забавяне и неразбиране, нещата на работното място не вървят както трябва. Вместо да се нервирате, по-добре използвайте интуицията си, за да разберете какво се случва и да намерите конкретно решение за напредък!

Денят предполага сближаване и стабилизиране на сантименталната ви връзка. Както вие, така и партньора ви имате нужда от сигурност и спокойствие.

Риби (20 февруари – 20 март)

Денят в професионален план се очертава стабилен. Ще получите нужното удовлетворение от свършеното, както и от атмосферата на работното място.

Идеалният сантиментален живот чука на вратата ви. Имате всички шансове да прекарате приятен, изпълнен с удовлетворение ден.

С етикети ,,,,,,,,,,,,,