Дневен хороскоп 27/09/2018

ДНЕВЕН ХОРОСКОП

27 септември 2018
В 270 ден от годината Слънцето изгрява във везни.

Луната днес е в Овен.

Овен (21 март – 20 април)

В професионален план може да се изисква от вас да бъдете мобилни и да се местите от едно място на друго. Това всъщност е добре дошло за вас.

Имате желание да подредите сантименталния си живот. Тенденция за големи промени, в това число и раздяла, ако се налага. Необвързаните знаят точно какво искат от следваща връзка.

Телец (21 април – 21 май)

Днес в службата ще се организирате и съсредоточите върху онези задачи, които не вървят добре и ще поправите някои грешки. Колегите ви ще ви благодарят, а шефовете ще бъдат доволни.

Желателно е да вложите минимум внимание при диалозите с половинката си, за да се уверите, че сте съвсем наясно какво точно ви говори.

Близнаци (22 май – 21 юни)

Трудностите в работата, породени от външни обстоятелства губят своя интензитет. Имате всички възможности и облекчения да постигнете успехи.

В сантиментален план се раздвоявате между желанието за бурни емоции и приключения и желние за спокойствие. Непостоянното ви и неспокойно поведение обърква партньора ви.

Рак (22 юни – 22 юли)

Професионалният ритъм ви носи стрес. Освен това, рутината ви измъчва. Ето защо започвате да усещате умора, затова за момента е добре да избягвате да инвестирате прекалени усилия.

Не се притеснявайте да говорите и да отворите душата си пред интимния си партньор. Съмненията, който ви измъчват правят отношенията ви трудни, но не и невъзможни, все още.

Лъв (23 юли – 22 август)

Няма да сте от хората, които ще се отдадат на сладки приказки днес в работата. Ето защо ще бъдете невероятно ефикасни. Колегите могат да вземат пример от вашата организираност.

Изпълнени сте с енергия, но на близките ви им е трудно да ви следват. Любимия човек може да почувства, че пренебрегвате неговите желания.

Дева (23 август – 22 септември)

Давате всичко от себе си, не само, за да свършите добре работата си, но и защото искате да се качите на по-горно ниво. Възможно е да ви доверят нов по-отговорен проект.

В любовен план, чарът ви ви дава възможност да имате всичко, което поискате.

Везни (23 септември – 22 октомври)

В професионален план, моментът е добър да изложите идеите си, да задвижите проектите си и да прогресирате. Аналитичните ви възможности и наблюдателността ви са отлични.

Въпреки притененията ви в сантиментален план, имате по-конструктивно отношение. Стремите се към задълбочаване и стабилност в отношенията.

Скорпион (23 октомври – 22 ноември)

Някои от вашите колеги са крайно амбициозни, сроковете на зададените задачи са кратки, а времето ви притиска. Ето защо напрежението се покачва и вие започвате да усещате умора.

Притесненията, които изпитвате в сантиментален план не ви помагат. Отношенията ви с половинката ще се стабилизират.

Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Нови възможности в работата ще ви дадат възможност да получите дългоочакваното признание от шефовете ви. Освен това ще се убедите, че способностите ви все още имат стойност.

В любовта няма да ви липсва страст. А необвързаните няма да могат да се оплачат от липса на внимание днес.

Козирог (22 декември – 20 януари)

Полагате огромни усилия да завършите в срок задача, която ви е отнела много време и ви е забавила. Освен това ще сложите всичко в ред на работното място и ще бъдете готови да се впуснете в нова мисия.

Развивате много висок идеал за любовните си отношения. Имате желание за силно емоционална и страстна връзка.

Водолей (21 януари – 19 февруари)

Възможно е да ви възложат още работа, което ще ви направи раздразнителни. Необходима ви е организираност, за да избегнете пренатоварването и конфликтните ситуации с колеги.

В любовта се оставете чувствата да ви водят, без да ги премисляте! Ако се случи конфликт между вас и партньора ви, той ще е, за да ви сближи.

Риби (20 февруари – 20 март)

Работите много, тъй като се надявате да постигнете споразумение със сътрудници, у които все още се прокрадва недоверие към вас.

Не се оставяйте съмненията, които имате в любовен план, да ви завладеят. Възползавйте се от деня да направите нещо красиво и пленяващо за половинката си.

С етикети ,,,,,,,,,,,,,