Дневен хороскоп 26/09/2018

ДНЕВЕН ХОРОСКОП

26 септември 2018
В 269 ден от годината Слънцето изгрява във везни.

Луната днес е в Овен.

Овен (21 март – 20 април)

Ще бъдете затрупани със задачи на работа, без да успявате да ги подредите по приоритет. Дайте си пет минути почивка, преди да продължите!
Имате нужда да вземете въздух, ако сте обвързани. Иска ви се да се дистанцирате и да преоткриете света сами.

Телец (21 април – 21 май)

Ще имате шанс да довършите работен проект, върху който циклите от дълго време. Чак след това може да мислите за желаното от вас повишение.
Ситуацията във вашата интимна връзка ви притеснява. Ще ви се наложи да проведете дипломатичен разговор с половинката си, за да разберете какво я притеснява.

Близнаци (22 май – 21 юни)

Затрудненията на работното място ви демотивират, но с постоянство, методичност и усърдие ще успеете да разрешите проблема.
Ентусиазирани сте да внесете свежест във интимната си връзка, за да излезете от рутината. Имате шанс да получите подкрепата на партньора си.

Рак (22 юни – 22 юли)

Натоварени сте с доста служебни задачи, при това условията не са впечатляващи. Усеща се затруднение в комуникацията и координацията на работното място.
Опитайте да не се херметизирате толкова, когато става въпрос за интимната ви половинка. Отворете сърцето си и покажете чувставата си!

Лъв (23 юли – 22 август)

Понякога ви се иска да оставите всичко и да потърсите ново предизвикателство в професионален план. Но от друга страна настанилата се рутина ви е удобна, дава ви сигурност. Помислете добре, какво наистина предпочитате!
Рискувате да вземете необмислени решения по отношение на любовния си живот, за които после да съжалявате! По-добре изчакайте!

Дева (23 август – 22 септември)

Поставили сте летвата прекалено високо и затруднявате работата си. Колегите ви също не са доволни да работят извънредно.
Настроени сте войнствено, ще се борите сантименталния ви живот да се превърне в пристанище на мир и любов. Имате намерение да изкарате чувствата си на показ и страстта не ви плаши толкова.

Везни (23 септември – 22 октомври)

Верни сте на идеите и принципите си. Методът ви на работа ви носи отлични резултати. Оставате концентрирани в добре прецизираните си проекти.
Усеща се напрежение в любовния ви живот. Без съмнение би било добре да бъдете по остъпчиви, адаптивни и на разположение на половинката си.

Скорпион (23 октомври – 22 ноември)

Възможност да ви възложат проект, който е точно по вкуса ви. Ще ви се иска да вложите повече творчество в новите си задължения. Предстои ви обучение или среща със специалист.
Имате идеи как да излезете от рутината на сантименталния си живот, но оценявате стабилността.

Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Поставяте професионалния си живот под въпрос. Въпреки че, условията на работа са почти идеални, вие не се чувствате удовлетворени.
Ако сте необвързани може да се наложи да поработите сериозно върху себе си и темперамента си. Търпението и умението да изчакате подходящия момент не са ви силни черти.

Козирог (22 декември – 20 януари)

В службата искате всичко да се случва по-бързо. Нетърпението може да ви затрудни, когато става въпрос за нов договор.
В сантименталния живот имате трудности да изразите това, което чувствате и оставате неразбрани. Това ви кара да повишавате тон, което влошава още повече нещата.

Водолей (21 януари – 19 февруари)

Амбицирани се да отговорите по най-добрия начин на служебните изисквания. Но не се престаравайте, за да не оставяте впечателние у колегите си, че преследвате свръх авторитет върху екипа си.
Може би е време да помислите сериозно върху сантименталня си живот и вашето собствено поведение.

Риби (20 февруари – 20 март)

Професионалния ви живот е доста и интензивен. Не е лошо да се дистанцирате малко, за да рестартирате с нови сили! В противен случай, рискувате да завалят критики относно качеството на свършената работа.
Любовта ще върне блясъка в очите ви.

С етикети ,,,,,,,,,,,,,