Дневен хороскоп 26 октомври 2018, петък

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 26 октомври 2018

В 299 ден от годината Слънцето изгрява в Скорпион.

Луната днес е в Телец.

Овен (21 март – 20 април)

Затруднения в работата ви спират и забават работата ви, което неминуемо разваля и настроението ви. Ако спазвате правилата и не се оставяте хаоса да ви повлече, ще си осигурите солидни резерви в бъдеще план.

Настроени сте романтично. Това може и да се струва демоде за почти целия свят, но вашата половинка го оценява и ще се опитва да угоди на желанията ви.

Телец (21 април – 21 май)

Ако търсите работа, сега имате възможността да смените професионалния си живот само с една среща с точния човек. Размислете добре и действайте умно! Ще се гордеете от отличното решение, което сте взели за вашето бъдеще.

В личен план, денят е подходящ за тези, които са решили да се впуснат в нова авантюра. Дори и ако тя е да увеличат семейството си с още едно дете.

Близнаци (22 май – 21 юни)

Не е момента да се отказвате под натиска на многобройните си и отговорни професионлни задачи! Наблюдават ви и със сигурност усилията ви ще бъдат щедро възнаградени.

Денят е спокоен и приятен в компанията на половинката ви. Взаимност и топлина цари.

Рак (22 юни – 22 юли)

За търсещите работа, това е идеалния момент да убедят събеседниците си в качествата и способностите си. Възползвайте се от възможността за развитие!

Обещаващ ден в сантиментален план. Романтични моменти и възможности да демонстрирате отношение и чувства към обекта на вашите желания си.

Лъв (23 юли – 22 август)

Ако сте в затруднена ситуация в службата, натискът е прекалено голям или проектите не вървят според очакванията ви, скоро облаците ще се разсеят и всичко ще бъде наред.

Сложните отношения с близките ви ще ви помогнат да израстнете, да помъдреете и да опознаете по-добре самите себе си.

Обърнете внимание на здравето си!

Дева (23 август – 22 септември)

Добър момент за обсъждане на професионалните ви проекти! Това би могло да доведе до нови споразумения и развитие на идеите ви. Шансът е на ваша страна!

Времето прекарано с интимния ви партньор ще бъде изпълнено със споделени емоции. Човекът до вас е готов да ви следва до края на вечерта, до края на света…

Везни (23 септември – 22 октомври)

Имате достатъчно работа, което е добре. Но атмосферата е нажежена, сякаш всичко ще експлоадира всеки момент. Опитайте се да не влизате в пререкания и да не демонстрирате арогантност!

Обмисляте почивните дни с половинката си. Ентусиазира ви възможността за импровизация. Свободно време, прекарано в компанията на любимия човек, без никакви други ангажименти-какво по-хубаво?

Скорпион (23 октомври – 22 ноември)

Моментът е подходящ да засилите позициите си в службата. Ще имате достъп до информацията, важна за вашето развитие и издигане. Сега е времето да помислите за професионалното си бъдеще!

Ловко се възползвайте от моментите, които ви носят спокойствие и удовлетворение в личен план. Те са като остров в океана, имате нужда от енергията, която те ще ви донесат, преди да се впуснете в следващи битки.

Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Вие сте абсолютно наясно с талантите си и с желанието си да ги доразвивате. С действията си доказвате способностите си, както на самите себе си, така и на обкражението си.

Половинката ви мисли за това, което би ви доставило удоволствие. На свой ред вие съучастнически покавате признателността си. Магнетизъм и вълшебни моменти!

Козирог (22 декември – 20 януари)

Днес пред вас ще се открият нови професионални хоризонти, които ще ви дадат теми за размисъл. Между другото нови контакти също ще ви донесат потенциални възможности, Ината ви ще се окаже позитивен.

Дори и да предпочитате рутината, която ви носи сигурност в сантиментален план, промяната, която любимия човек ще ви предложи, ще ви накара да се чувствате сякаш сте попаднали в рая.

Водолей (21 януари – 19 февруари)

В службата, ако някой от обкръжението ви е с променливо настроение или нестабилен, вие не трябва да се чувствате засегнати от това. Дори и да не разбирате какъв точно е проблема, той със сигурност не е във вас и не ви касае.

Опитайте се да не реагирате импулсивно на критиките на интимния си партньор!

Риби (20 февруари – 20 март)

Добрите новини пристигат по отношение на професионалното ви развитие и кариерата ви. Важен договор може да бъде подписан след дълго чакане. Шансовете са на ваша страна.

Чувствате стабилна сантименталната си връзка и сигурност в половинката си. Няма нещо, което да ви стресира или плаши.

С етикети ,,,,,,,,,,,,,