Дневен хороскоп 25 октомври 2018, четвъртък

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 25 октомври 2018

В 298 ден от годината Слънцето изгрява в Скорпион.

Луната днес е в Телец.

Овен (21 март – 20 април)

Нужна ви е добра почивка и здравословно хранене, за да устоите на стреса на работното си място. Концентрирайте се максимално в задачите си!

Ще се радвате на взимност в сантименталните си отношения. Добър момент да заздравите и затоплите климата във връзката.

Телец (21 април – 21 май)

Отварят ви се нови, много по-мотивиращи професионални хоризонти. Възможности, които отговарят на талантите и способностите ви. Благоприятен момент за напредък в кариерата ви.

Ден изпълнен с взаимност, чувственост и вълшебни мигове в компанията на любимия ви човек.

Близнаци (22 май – 21 юни)

Ще намерите начини и средства, за да конкретизирате вашите брилянтни професионални идеи.

Вашият ентусиазъм в сантиментален план ще бъде оценен. Връзката ви ще поеме в нова положителна посока.

Рак (22 юни – 22 юли)

Денят в професионално отношение ще бъде успешен. Креативност и конкретно насочени действия ще са силните ви аспекти днес. Възможност да се захванете с нови проекти или да приключите вече започнати важни такива.

Приятни моменти, прекарани в компанията на половинката ви. Удовлетворени сте от факта, че идеите ви са добре възприети. Това ви дава сигурност за бъдещето ви заедно

Лъв (23 юли – 22 август)

Ако ви предложат някакво обучение или обогатяване на професионалните ви възможности, приемете! Ще бъде от полза за досието и бъдещите ви перспективи.

Нуждата ви от повече свобода не се възприема добре от половинката ви. Отделете време да обясните, че познавате и не преминавате границите на благоразумието, ако това е проблема. Освен това новите познанства могат да бъдат както пагубни, така и полезни.

Дева (23 август – 22 септември)

Обградени сте с подходящите хора, за да задвижите и развиете професионалните си проекти. Резултатите биха могли да бъдат триумфални и да ви отведат на мястото, което желаете.

Отличен ден в сантиментален план. Бихте могли да вземете важни решения за бъдещето на вашата връзка. Няма да имате затруднения да изразите емоциите и желанията си.

Везни (23 септември – 22 октомври)

Всякаква инициатива в работата е добре дошла! Действате рентабилно, инвестирате интелигентно както парите си, така и енергията си.

Иска ви се да наложите виждането си за света, но не винаги то съвпада с това на интимния ви партньор.

Скорпион (23 октомври – 22 ноември)

Ефикасността ви в професионален план ще бъде възнаградена. Насочете усилията си в правилната посока, за да скъсите и облекчите пътя към постигнати амбиции.

Обичате и сте обичани, какво по хубаво от това? Идеален момент да се впуснете в планирането и реализирането на общи дългосрочни проекти.

Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Концентрирани сте върху ежедневните си служебни отговорности. Работата и целите ви са принципните теми, които ще ви вълнуват днес. Разчитате на екипа си да ви държи информирани.

Затрудненията в сантиментален аспект изчезват сякаш като на магия. Можете да си поемете въздух и да се впуснете в нови планове, да помечтаете и да изясните желанията си.

Козирог (22 декември – 20 януари)

В професионален план се очертава успешен ден, както що се отнася до комуникацията с висшестоящите, така и ако се налагат преговори, подписване на важни договори и споразумения.

В сантиментален план задълбочени и плодотворни отношения. Нежността, прегръдките, отдадеността, това е, от което имате нужда и двамата и това е, което прави връзката ви успешна.

Водолей (21 януари – 19 февруари)

Ще показвате неудовлетвореността си от действията и комуникацията на работното място, с което рискувате да създадете напрежение.

Нуждата ви от свобода пречи на близостта между вас и интимния ви партньор. Диалога е добър начин да хармонизирате връзката си.

Риби (20 февруари – 20 март)

В професионален плна имате капацитета а повдигнете планини и освен това да ги сложите там, където вие искате. Способностите ви не търпят дискусии.

В сантиментален план всичко се случва бързо и безпроблемно. Следвайте желанията си, те ще ви отведат там, където винаги сте мечтали да бъдете!

С етикети ,,,,,,,,,,,,,