Дневен хороскоп 22/09/2018

ДНЕВЕН ХОРОСКОП

22 септември 2018
В 265 ден от годината Слънцето изгрява в дева.

Луната днес е във Водолей .

Овен (21 март – 20 април)

В професионален план, имате да свършите много неща и това извънредно много ви стресира. Опитайте се да си дадете кратка пауза, за да се успокоите напрежението.
Имате нужда да заявите твърдо и силно това, от което имате нужда и ще установите, че половинката ви е на същата вълна.

Телец (21 април – 21 май)

Очертава се денят да е конструктивен в професионален план. Ще имате възможност да изложите и аргументирате това, което ви е на сърце, след като подредите добре целите си.
Имате желание да се изолирате на място, където половинката ви не може да достигне до вас. Играете театър, за да избегнете конфликтите.

Близнаци (22 май – 21 юни)

Налага се да обърнете специално внимание на вашите професионални задачи. Предоставя ви се възможност да затвърдите репутацията си и да направите важни стъпки в кариерата си.
Интимния ви живот се успокоява и задоволява нуждата ви от стабилност. Възползвайте се от предстоящите приятните моменти!

Рак (22 юни – 22 юли)

За вас приятната работна атмосфера е важно условие. Затова се опитайте да се концентрирате в задачите си, без да се поддавате на напрежението провокирано от колега.
Възможен е труден разговор, който да отпуши развитието на вашата сантиментална връзка. Говорете без табута за вашите желания и фантазии! Разчупете леда!

Лъв (23 юли – 22 август)

В професионален план може да ви се наложи да излезете от вашата зона на комфорт, да промените навиците си. Това ще помогне!
Променливото ви настроение рефлектира директно върху интимния ви партньор. Това може да засегне значително качеството на вашата връзка.

Дева (23 август – 22 септември)

Може да ви възложат нови, по-отговорни задачи. Страхувате се да стъпите на по-високо ниво. Няма място за притеснение, вашите ръководители са ви гласували доверие.
Усеща се нестабилност в интимния ви живот. Чувствате се объркани, не знаете какво точно иска партньора ви и как да постъпите.

Везни (23 септември – 22 октомври)

В професионален план сте напълно наясно с трудностите и с благоприятните фактори, което ви позволява да работите по най-оптималния начин, за да бъдете ефикасни.
Имате нужда от повече доказателства за чувствата на половинката си, за да прогоните притесненията си.

Скорпион (23 октомври – 22 ноември)

Може да ви се наложи да положите допълнителни усилия, касаещи важна служебна задача. Необходимата за целта концентрация ще ви изтощи. Предвидете достатъчно дълга и пълноценна почивка!
Смяната на настроенията и емоциите ви, създава напрежение в сантименталната ви връзка.

Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Честата смяна на настроенията може да ви създаде неприятности, да наруши доверието между вас и колегите ви.
Иска ви се да се позабавлявате с любимия човек и ще се впуснете в необичайни дейности или импулсивно ще решите да тръгнете на път заедно.

Козирог (22 декември – 20 януари)

Ако усетите, че работата ви не е оценена, ще покажете ноктите си. Ще защитите вижданията си и ще спечелите респекта на колегите си.
Любовния ви живот може да претърпи трансформации. Но не всички ще бъдат позитивни.

Водолей (21 януари – 19 февруари)

В професионален план ще ви се предоставят възможности и необходимите условия да постигнете целите си. Може да ви предложат нов пост.
Спрете да се изживявате като жертва и прогонете сенките от миналото, за да успеете да хармонизирате любовния си живот!

Риби (20 февруари – 20 март)

Работите много, но имате усещането, че не сте подобаващо възнаградени. Неудовлетворението ви кара да се замислите за смяна на работата. Не забавяйте ритъма, липсата ви на кураж е преходна!
Въпреки, че усещате връзката си стабилна, от време на време ще нахлуват притеснения, провокирани от минал опит.

С етикети ,,,,,,,,,,,,,