Дневен хороскоп 22/07/2018

ДНЕВЕН ХОРОСКОП

22 юли 2018
В 203 ден от годината Слънцето изгрява в рак.

Луната ще прекара деня в експанзивния и въодушевен свят на Стрелеца. Хубавите аспекти на Марс и на Слънцето ще направят деня творчески в една приятна и чаровна атмосфера.

Овен (21 март – 20 април)

В крайна сметка ще намерите удовлетворяващо за вас решение на трудностите и проблемите, през които минавате напоследък. Заемете се да организирате добре ваканцията си, ако имате такава, разбира се! Задават се успешни дни.

Телец (21 април – 21 май)

Социалният ви живот се разгорещява: предстои ви вихрушка от вълнения и емоции. Жонглирате успешно с работните проблеми. Пред някои от вас се появява възможност за добър работен договор, който ще ви донесе по-добри финансови постъпления.

Близнаци (22 май – 21 юни)

Изчакването не е добра стратегия за вас. Действайте, търсете работа за да си осигурите добри доходи. Работата може да ви се стори малко скучна в този отпускарски период, но не се оставяйте това усещане да ви дърпа надолу.

Рак (22 юни – 22 юли)

В момента сте доста нажежени и ви липсва търпение. Накратко в дискусии палите бързо и този огън би могъл да се окаже разрушителен. Опитайте се да се успокоите!

Лъв (23 юли – 22 август)

Направихте доста усилия, за да създадете една красива любовна връзка и сега съдбата ви се отблагодарява за усилията, остава само да се насладите на прекрасните моменти в компанията на любимия човек. Ако обаче, все още не сте обвързани може да се окажете изненадани от една нова любов.

Дева (23 август – 22 септември)

Възможно е семейството или някой приятел да върши глупости на своя глава. Няма да остане незабелязано за вас. Несдържаното бърборене на близък може да изкара на показ някои подробности, които да ви оставят със зяпнала уста.

Везни (23 септември – 22 октомври)

Тази седмица е изпълнена с примамващи покани за забавления.
В службата, ако сте на ръководна позиция, ще ви се наложи да вземете няколко много важни решения. Въоръжете се с кураж!

Скорпион (23 октомври – 22 ноември)

Скоро усилията ви да намерите любовта ще дадат резултат и ще излезете от задънената улица, в която се намирате от дълго време. Не се поддавайте на манипулациите на хора от близкото ви обкръжение!

Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Ще ви се наложи да се сблъскате с неприятности. Не се тревожете, това няма да ви дестабилизира. Тези, които са се опитали да ви подложат крак ще се разкайват горчиво.

Козирог (22 декември – 20 януари)

Вие правите усилия предимно за хората, които са се взели в ръце и уважават вашите съвети и виждания. Накратко не ви е останало търпение към тези, които винаги имат добро оправдание, за да пренебрегнат това.

Водолей (21 януари – 19 февруари)

Сега е добро време за вас да смените жилището или да се подготвите за преместването, да си потърсите и да откриете къща, апартамент или каквото ви е на сърце. Още повече, че ще попаднете на добра сделка и като цяло ще подредите бизнес делата си.

Риби (20 февруари – 20 март)

Странно, но все повече осъзнавате, че има неща, които не можете да промените, но имате силата да трансформирате някой други ситуации. Концентрирайте енергията си в това което можете да промените…другото е губене на време!

С етикети ,,,,,,,,,,,,,