Дневен хороскоп 12 октомври 2018, петък

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 12 октомври 2018

В 285 ден от годината Слънцето изгрява във везни.

Луната днес е в Скорпион.

Овен (21 март – 20 април)

Креативността ви е отлична, затова не се притеснявайте да споделите професионалите си идеи и мнението си по нови по-иновативни проекти. Неизвестното ви влече, започва да се заражда желание за промени.

Ден изпълнен със страст и чувственост. Ще имате желание да отдадете много повече енергия на партньора си, отколкото на самите себе си.

Телец (21 април – 21 май)

Вие сте като котка, която дебне мишката в професионален план. Подготвени сте да скочите и да уловите идеалния момент, който ще разшири статута ви и ще ускори развитието на кариерата ви.

Любовния ви живот ще бъде една непрестанна война, с присъщите за нея действия- атаки, стратегии, безредици, защита и дори примирие.

Близнаци (22 май – 21 юни)

За да намерите задача, която да отговаря на вашия потенциал ще се наложи да смените дейността. Обмислете добре ситуацията! Работната среда в момента не е по вкуса ви.

Въпреки привличането и страстта между вас и интимния ви партньор има други проблеми. Вашите виждания за бъдещето може би не отговарят на тези на другия. Отиграйте ситуацията с взаимно уважение и изслушване.

Рак (22 юни – 22 юли)

Въпреки че не можете да понасяте условията на работа или нововъведено правило по отношение на вашата дейност, се сблъскайте смело с проекта. Ще бъдете силно убедителни и ще успеете да наклоните везните във ваша полза.

Атмосферата в любовния ви живот ще бъде силно напрегната. Борба за власт и надмощие ще ви направи раздразнителни. Внимавайте с непремерените си реакции и резкия си тон спрямо партньора!

Лъв (23 юли – 22 август)

Тенденция за нервност и напрежение на работното място. Задачите ви са повече отколкото можете да поемете. Ако при това, решите да окажете помощ на колега, рискувате да завършите деня тотално пренатоварени.

Нямате затруднения в комуникацията с близките си хора. Успявате да намерите подходящия тон и да доставите удоволствие. Ако сте решили да направите важна стъпка в интимен план, заложете на добрия диалог.

Дева (23 август – 22 септември)

Зародилия се отново перфекционизъм в професионален план ще ви донесе резултати, които ще ви изпълнят с удовлетворение.

Ще бъдете безкрайно търпеливи в интимен план. Разглеждайки нещата спокойно и интелигентно ще успеете да загладите противоречията. Ще се отдадете на споделеното с половинката ви блаженство.

Везни (23 септември – 22 октомври)

Имате желание да смените работата си. Но, за да се случи това, ще ви е нужно търпение. Отегчението ще направи деня, в обкръжението на колегите ви, труден.

Стабилна и удовлетворяваща ситуация в любовен план. Имате желание да внесете промени в дома, но преди да поемете нещата в свои ръце е добре да го обсъдите с партньора си. В противен случай рискувате да нарушите баланса и хармонията между вас.

Скорпион (23 октомври – 22 ноември)

В професионален план денят ще бъде труден, а на моменти статичен. Шумното поведение на колегите ви ще ви пречи да работите, както на вас ви се иска. Ще ви бъде невъзможно да се концентрирате.

В момента ви е трудно да избягате от конфликтната атмосфера в интимен план. Намерете време да поразмишлявате и да разговаряте с партньора си.

Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Творчески настроени сте. Непрекъснато нахлуват в главата ви нови идеи и цели. Обмисляте ги добре и успявате да се справяте без чужда намеса. Но не надценявайте силите си, вършете нещата едно по едно!

В социален план ще имате желание да останете във вашия ъгъл. Дискусиите ви отегчават, ще направите всичко възможно да се изолирате от шумотевицата. В любовта действате, както вие сте си наумили.

Козирог (22 декември – 20 януари)

Уроци по вслушване в мнението на колеги, да се контролирате и да накарате мозъка ви да работи със скоростта на светлината. Началството изисква от вас да се отдадете на 200 процента и това ще се отрази на финансите ви.

Както винаги дълбоко емоционални се чувствате подготвени за смели любовни дела.

Водолей (21 януари – 19 февруари)

Рутината в професионален план ви провокира да търсите нова работа. Поемането на определени рискове е неизбежно. Вслушвайте се повече в интуицията си!

Любовния ви живот е на приливи и отливи. Трябва да приемете противоречията, с които се сблъскват плановете ви! Обмислете стила си на живот! Вслушвайте се в мнението на половинката си, не само от време на време!

Риби (20 февруари – 20 март)

Креативността на идеите ви, които далеч не всеки път са практични, днес ще бъде оценена. Дайте им гластност. Ако сте в търсене на нова работа, доверете се на интуицията си преди да кандидтствате!

Имате желание да повторите силните си любовни моменти и да намерите отново единение с интимния си партньор. Най-важноте днес са емоциите ви!

С етикети ,,,,,,,,,,,,,