Дневен хороскоп 10 октомври 2018, сряда

ДНЕВЕН ХОРОСКОП  10 октомври 2018

В 283 ден от годината Слънцето изгрява във везни.

Луната днес е в Скорпион.

Овен (21 март – 20 април)

Няма да срещнете затруднения при изпълнение на професионалните цели, които сте си поставили днес. Знаете точно какво да правите и няма да се оставите никой и нищо да ви попречи. Някакво разместване в края на деня може да се окаже позитивно.

Днес сте доста чувствени и магнетични. Може да ви се отвори възможност да планувате вечера очи в очи с интимния си партньор, на която никой да не ви притеснява. Възползвайте се!

Телец (21 април – 21 май)

Ще пренесете сантименталните си проблеми на работното място. Въпреки че ще запазите мълчание по въпроса, държанието ви ще ви издаде. Колега, който има навика да провокира, ще предизвика гнева ви.

В любовта ви липсва търпение. Ще драскате с нокти и ще хапете. По-добре насочете вниманието си в друга посока!

Близнаци (22 май – 21 юни)

Изтощителни задачи развалят настроението ви. Вие сами можете да прецените дали да напуснете работното място или да останете. Подбирайте добре колегите, от които да приемете съвет, ако решите да потърсите нова работа.

Трудно ще постигнете съгласие по отношение на социалния си живот с интимния ви партньор. Желанието ви за повече свобда не отговаря на неговите разбирания за връзка. Проявете търпение!

Рак (22 юни – 22 юли)

Амбициите ви, подплътени с усилия ви носят увереност в шансовете ви за професионални успехи. Имате добри възможностти и проявавайки инициатива много врати се отварят пред вас.

Интуицията ви работи перфектно. При това в съчетание с нежеланието ви да приемете преструвки и измамни сигнали в любовта, особено в любовта.

Лъв (23 юли – 22 август)

Колега ще се опита да обере овациите от вашия труд. Ще се опитате да решите проблема без непременно да влизате в конфликт. Вашата дипломация ще ви помогне да изразите това, което мислите по подходящ начин.

В социален план нямате никакви затруднения, проявявате разбиране и поддържате хармоничен диалог. В отношенията с половинката са необходими компромиси, за да запазите баланса във връзката си.

Дева (23 август – 22 септември)

Несъгласията и сблъсъците на работното място не намалят, напротив ситуацията става все по-гореща. Ако решите да напуснете бюрото си, рискувате кариерата ви да се срути като кула от карти.

В любовта поведението ви би могло да се квалифицира като безрасъдно. Това може да ви накара да кривнете. Капризите ви са тотално неуправляеми. Ще станете жертва на непомосимия си характер и това ще ви нарани.

Везни (23 септември – 22 октомври)

В професионален план е добре да се вслушате в съветите на сътрудниците си. Те биха могли да ви дадат интересни идеи. Освен това няма да сгрешите, ако заложите на интуицията си.

Финасови въпроси може да създадат проблеми в сантиментален план. Имайте доверие в себе си и в партньора си. Затрудненията изграждат връзката и я правят по-стабилна.

Скорпион (23 октомври – 22 ноември)

Изпитвате затруднения да се отдадете на работата си. Това ще провокира желанието ви за съвет от по-възрастен човек или някой, който работи от по-дълго време във вашия професионален сектор. Мъдрите съвети ще ви мотивират отново.

Трудно ви е да канализирате емоциите си. Нямате представа какво да направите, нито как да изразите по ясен и искрен начин емоциите си, за да преминете през сантименталната пустиня и да успокоите връзките си.

Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Няма да срещнете затруднения, ако искате да направите околните съпричастни към вашите идеи. Освен това сега е момента да отправите исканията си към началството.

Излъчвате магнетичен чар, който прави отношенията ви в интимен план отлични. Имате желание да прекарате колкото може повече време с половинката си.

Козирог (22 декември – 20 януари)

Ентусиазмът и вашата сигурност са факторите, които ви носят неприятности в професионален план.

Не търсите да подобрите ситуацията в сантиментален план. За нещастие нещата биха могли да станат по-лоши. Настороението и емоциите, които ви владеят са променлива величина.

Водолей (21 януари – 19 февруари)

Искате да се заемете със задача, която ще ви донесе нови отговорности. За целта ще се наложи да инвестирате цялото си внимание. Поемането на риск е пътя към напредъка ви.

Запазете търпение и бъдете толерантни към партньора си, чиято заетост ограничава прекрасните моменти заедно! Връзката ви е стабилна благодарение на добрия диалог между вас и взаимните компромиси.

Риби (20 февруари – 20 март)

Препоръчително е да се концентрирате в подготовката на терена за следващите ви професионални задачи. Тази фаза е много важна и изисква цялото ви внимание.

Не сте от най-приказливите и често живеете в илюзия, че оставате неразбрани от интимния си партньор. Върнете се към действителността, мечтите в никакъв случай не могат да я заместят!

С етикети ,,,,,,,,,,,,,