Дневен хороскоп за вторник, 09/10/2018

ДНЕВЕН ХОРОСКОП

09 октомври 2018
В 282 ден от годината Слънцето изгрява във везни.

Луната днес е във Везни .

Овен (21 март – 20 април)

В професионален план, възможност да се придвижите напред, разбутвайки рутината и да постигнете споразумение. Ако имате искания, сега момента е добър. Ще намерите подходящите аргументи, за да защитите интересите си.

Денят е подходящ, за да се опитате да скъсите дистанцията между вас и интимния ви партньор или пък приятелите ви и да задълбочите връзките помежду си.

Телец (21 април – 21 май)

В този период трудно понасяте колеги, които прекарват време пред машината за кафе, да пушат или да говорят за всичко и нищо. Слабата им мотивация ви прави раздразнителни и гневни.

Имате усещането, че инвестирате повече от обичайното в любовта, без да получавате убедителни резултати в отговор. Въпреки че днес виждате единствено бури и гръмотевици, добре е да знаете, че след лошото време изгрява слънце.

Близнаци (22 май – 21 юни)

В професионален план ще ви се наложи да правите компромиси, което изисква дипломатичност. Колегите и сътрудниците ви не са ви особено полезни със слабата си мотивация и голяма част от изпълнението на задачите се пада на вас.

Тенденция да интерпретирате нещата неправилно, което може да ви накара да заемете грешна позиция. Това може да ви коства проблеми в сантиментален план, които с времето ще отшумят.

Рак (22 юни – 22 юли)

В службата комуникацията и преговорите са деликатни. Избягвайте да отправяте искания или да взимате сириозни решения. Липсва ви реализъм и идеите ви ще бъдат възприети като неуместни и несъобразени с обстановката в момента.

Денят ви носи доверие. Доверие на първо място към себе си, към способността ви да очаровате, както и да вложите най-доброто от себе си в сантименталните си връзки. Също така и доверие към другия, към неговите желания, любов и подкрепа.

Лъв (23 юли – 22 август)

Финната ви интуиция ще ви даде възможност да решите проблемите на работното си място. Дори и да ви поставят в центъра, очи в очи с началството, ще намерите начин да се справите с лекота със ситуацията.

Отличното ви настроение ви прави по-социални и истински ентусиасти. Чувствителността ви ви дава остъпчивост и ви позволява да заоблите острите ъгли във взаимоотношенията си. Имате нужда от хармония в любовта.

Дева (23 август – 22 септември)

Ще усещате напрежение и стрес на работното място. Иска ви се да преминете в действие, за да дадете израз на неудовлетворението си. Чашата може да прелее! Бройте до десет преди да предприемете каквото и да е!

Вашата чувствителност ще ви кара да експлоадирате, когато нещо е против волята ви в сантиментален план. Често ви се случва да действате рязко и импулсивно и след това да съжалявате. Но вече е твърде късно.! Помислете върху това!

Везни (23 септември – 22 октомври)

За да се промени ситуацията в работата, имате нужда от ново обучение или специализация. Необходимо е търпение, за да следвате етапите, след като сте си изяснили желанията си. Задават се новости, които ви правят неспокойни и притеснени.

Любовта ще ви поднесе живи емоции, които ще ви бъде трудно да контролирате. Ще ви се наложи да промените много неща, както и да видите ващите собствени недостатъци. И точно тези промени ще променят сантименталния ви живот в положителна посока.

Скорпион (23 октомври – 22 ноември)

Нови стимулиращи перспективи в работата ви мотивират. Вашата любезност и чувството ви за отговорност ще бъдат оценени. Разговор с висшестоящ ще изкара на преден план вашата компетентност.

Вашата склонност да наблягате върху проблемите, където ги има и където ги няма, както и търсенето на конфликт с интимния партньор, са баналните детайли, които внасят напрежение във взаимоотношенията ви.

Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Ще срещате неразбирателство в работата. Каквото и да кажете ще бъде контрирано и това никак няма да ви хареса. Най-добре запазете самообладание и запазете негативните емоции за себе си! Изчакайте бурята да отмине!

Грижите се за хармонията и спокойствието в интимната си връзка. Внимателни и отдадени на добруването на партньора си. Въпреки всичко диалозите между вас няма да вървят съвсем гладко.

Козирог (22 декември – 20 януари)

Възможно е да бъдете разконцентрирани на работното място, което може да доведе до грешка. Колега, които почти смятате за приятел ще ви отбягва или няма да ви подаде ръка, при това без обяснение. Ще се почувствате разочаровани.

Отсъствието на успех в сантиментален план ви прави леко агресивни. Вие изцяло сте се вглабили в това. За да бъдете политически коректни, ще си доставите удоволствието да сритате и това ще бъде вашето отмъщение.

Водолей (21 януари – 19 февруари)

В професионален план, имате желание да промените дейността си и в момента сте в търсене на онова, което ви подхожда най-много. Усилията ви до момента не са съвсем плодотворни, но за сметка на това са окуражаващи. Не се отказвайте, ще изникнат добри възможности!

В сантиментален план ще възникнат проблеми, които ще изпробват издържливостта на връзката ви. Също така ще ви провокират равносметка за това до колко държите на партньора си.

Риби (20 февруари – 20 март)

В професионален план, благодарение на способностите си ще успеете да се утвърдите и да повишите значимостта си.

Изпитвате неудовлетворение в интимен план и ще намерите повод да го покажете. Обмислете добре дали не грешите в преценките си!

С етикети ,,,,,,,,,,,,,