Дневен хороскоп 08/08/2018

ДНЕВЕН ХОРОСКОП

08 август 2018
В 220 ден от годината Слънцето изгрява в лъв.

Луната днес е рак.

Овен (21 март – 20 април)

Според някои от колегите ви липсва реализъм в работата. Виждането и идеите ви са по скоро авангардни и в перспектива. Изчакайте няколко дни, преди да ги изложите! Не очаквайте чудеса в сантименталня си живот. Всички, от любимия човек до роднините, се опитват да наложат вижданията си и да диктуват правилата.

Телец (21 април – 21 май)

Ваш колега ще ви постави в рискова ситуация, без да го желае. Работата ви е изморителна и не виждате края.
Използвате техники, за да наложите вашите правила във връзката си, но това изглежда безполезно. Нямате избор освен да изчакате бурята да премине.

Близнаци (22 май – 21 юни)

Подходящо време е да задействате проектите си и да предложите идеите си. Може да получите неочакван бонус или интересно предложение.
В любовта съмненията отстъпват място на красивите моменти и усещания. Това е възможно да задълбочи отношенията ви. Ако сте необвързани добър момент за нови срещи.

Рак (22 юни – 22 юли)

Днес оставяте усещане у колегите си, че сте готови да минете през тях, за да извървите по-бързо пътя към професионалния успех.
Днес вашия начин на комуникация с близки и любими, ще бъдат споровете и провокацията.

Лъв (23 юли – 22 август)

В работата, ако нещо не върви добре, това са неприключени стари начинания. Намерете време да въведете всичко в ред и да поставите финална точка, за да потръгнат наново нещата.
Тенденция да се ровите в миналото си днес. Aнализирате връзката си или отношението си към ситуацията.

Дева (23 август – 22 септември)

В професионален план промените и неизвестното ви носи притеснение и стрес. Новостите ще изискват повече реактивност и организираност. Вашата компетентност е идеална за тази дейност.
Споделяйте мислите и притесненията с половинката си. Така ще избегнете евентуалните недоразумения.

Везни (23 септември – 22 октомври)

Имате идеален шанс за успехи в работата. Способностите ви се оценяват. Ако ви лисва елемент или имате нужда от споразумение, ще намерите начин да се справите.
Имате желание да създадете една по-страстна атмосфера. С шанса, който имате и с малко хитрост ще успеете.

Скорпион (23 октомври – 22 ноември)

В работата имате усещането, че нещата не вървят добре и се притеснявате от най-лошото.
В емоционален план деня не е от най-добрите за вас. Изпълнени сте със съмненния и колебания. Минавате от едната крайност в другата.

Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Напрежение в работата, което не е свързано директно с вас, но влияе на настроението ви. Дистанцирайте се и оставете другите сами да разрешат проблемите си! Не позволявайте това да повлияе и на сантименталните ви отношения! Работата си е работа, любовта е друго нещо.

Козирог (22 декември – 20 януари)

В насроение сте и това не остава незабелязано от колегите ви. Внимавайте със щедростта и желанието да дадете най-доброто от себе си, ако ви помолят за помощ! Това може да се обърне срещу вас.
В любовта се очертава един добър и конструктивен период.

Водолей (21 януари – 19 февруари)

В службата си отваряйте очите и ушите, за да сте информирани навреме и да сте подготвени да отреагирате на критиките.
Семейните истории и проблеми ви карат да се облегнете на половинката си, надявайки се, че това ще внесе успокоение и ще ви върне душевния комфорт. Няма да останете разочаровани!

Риби (20 февруари – 20 март)

Що се отнася до професиналния ви живот, възможно е да се изисква от вас да минете различни курсове за безопасност. Ако носите униформа, нивото ще бъде още по-високо. Работата ви ще бъде всичко друго, но не и монотонна.
В любовния живот нещата вървят повече от добре.

С етикети ,,,,,,,,,,,,,