Дневен хороскоп 08 ноември 2018, четвъртък

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 08 ноември 2018

В 312 ден от годината Слънцето изгрява в Скорпион.

Луната днес е в Скорпион.

Овен (21 март – 20 април)

Не оставяйте днешната работа за утре, това е мотото на деня! Само така можете да напреднете и да компенсирате забавянията.

Чувставате нестабилност в сантименталните си отношения, като всичко, което се променя бързо, особено, ако засяга навиците ви. Това не ви харесва, но ще ви се наложи да разширите мирогледа си!

Телец (21 април – 21 май)

Ако работите самостоятелно всичко ще върви добре, според вашите планове и ритъм. Но ако работите в екип, ще ви се наложи да се съобразите с идеи, които не са ви по вкуса.

Ако сантименталната ви връзка датира от дълго време, нямате причина да се притеснявате. Стабилизира се и се задълбочава с помощта на силни и конструктивни диалози и взаимна подкрепа.

Близнаци (22 май – 21 юни)

Не се оставяйте безредиците и напрежението на работното място да ви дестабилизира. Ситуацията е временна.

Денят е благоприятен да изразите чувствата и мислите си по отношение на сантименталната ви връзка. Ако имате проблеми за разрешаване, заложете на добрия диалог!

Рак (22 юни – 22 юли)

Може да се появи ревност и напрежение на работното място. За щастие притежавате достатъчно финес и дипломация, за да постигнете съгласие и да разрешите ситуацията.

Инстинктивно правите това, което вашия интимен партньор очаква от вас и показвате съпричастност.

Лъв (23 юли – 22 август)

Имате усещането, че нещата на професионалния ринг еволюират твърде бързо и понякого срещате трудности да следвате ритъма. Може би се подценяавате. Мотивирайте се и изберете прецизно пътя, който да ви доведе до успех!

Да спорите с интимния си партньор няма да доведе до никъде. Рискувате да изречете болезнени думи и за задълбочите конфликта. Вие сте първите, които трябва да направите усилие да отстъпите!

Дева (23 август – 22 септември)

Възможно е колеги или сътрудници да имат нужда от вас, за да разрешат деликатна ситуация или да разкодират някакав документ.

Любовният ви живот функционира приятно, ефикасно и пълноценно. Изпълнени сте с енергия и се забавлявате добре, когато сте заедно.

Везни (23 септември – 22 октомври)

Диалогът със сътрудниците ви ви провокира да си зададете някои въпроси. Времето е подходящо да внесете необходимите промени в професионалния си живот.

Доверете се на интимната си половинка и се върнете към нормалния си ритъм на живот. Само така ще възстановите баланса в отношенията си.

Скорпион (23 октомври – 22 ноември)

Никой не знае по-добре от вас как да се справите с проектите си. Ако приемете съвет ще успеете да намерите и баланс на работното си място. Това няма да наруши автономията ви.

Полъх на страст в любовните ви отношения. Чарът ви е неустоим. Интересни срещи и връзки.

Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Имате всички средства и възможности да маркирате територията си и да заемете мястото си, очертавайки точно служебните си ангажименти.

Ще се мобилизирате и ще задействате с ентусиазъм лични и сантиментални проекти, които са ви на сърце. Опитайте се да оставите шанс и на половинката си също да изрази своите виждания!

Козирог (22 декември – 20 януари)

Денят се очертава много ползотворен в професионален план. Особено силно тази тенденция важи, ако се налагат разговори, сътрудничество, обмен на опит.

Трудно ви е да устоите на половинката си. Силната ви чувствителност и сантименталност подхранват устрема ви. Чакат ви приятни мигове.

Водолей (21 януари – 19 февруари)

Проявявате подозрителност на работното място, с което никак не улеснявате ежедневието си. Бъдете по отворени към диалог с колеги и сътрудници!

Ако има напрежение между вас и интимния ви партньор, добре би било да се отдръпнете! Дайте си време и се погрижете за себе си!

Риби (20 февруари – 20 март)

Ако търсите работа, благодарение на ясния си ум и точните си анализи, имате капацитета да се възползвате от възможностите преди другите.

С иновативните си идеи, вие и вашия сантиментален партньор, затвърждавате връзките помежди си и се превръщате в едно магнетично дуо.

С етикети ,,,,,,,,,,,,,