Дневен хороскоп 07 ноември 2018, сряда

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 07 ноември 2018

В 311 ден от годината Слънцето изгрява в Скорпион.

Луната днес е в Скорпион.

Овен (21 март – 20 април)

Изпитвате затруднение да наложите виждането си. Възможно е някой от висшестоящите да ви блокира. Не се паникьосвайте!

Струва ви се, че сантименталния ви партньор е дистанциран и ви трудно да комуникирате с него. Повтаряйте му, че го обичате и го обградете с внимание!

Телец (21 април – 21 май)

Професионалните ви контакти и добрия диалог са вашата основна сила днес в работата. Ако има нещо, което не е както трябва, сега е момента да го изясните спокойно.

Отличен ден в сантиментален план. Свободно може да изразите чувствата и желанията си и дори да се наложите мнението, ако това е което искате.

Близнаци (22 май – 21 юни)

Запретнете ръкави и се настройте да си сътрудничите с колеги и партньори! Това е начина да докажете себе си днес в службата и да натрупате точки.

Балансът в сантименталната ви връзка се завръща, пламъкът се съживява. Ако сте имали труден период, вече може да се отпуснете!

Рак (22 юни – 22 юли)

Ако се налага да се заемете с работата на някой друг по някаква причина, анализирайте всичко добре! Обърнете внимание на подробностите и детайлите!

Насърчете емоционалния си партньор да поема инициатива! Имате нужда да го усещате като част от общите ви проекти. Няма да ви откаже, което ще направи деня и вечерта ви приятни.

Лъв (23 юли – 22 август)

Слабо мотивирани и на ръба на нервна криза сте на работното място. Мобилизирайте силите си и направете всичко възможно да избегнете неприятностите!

В емоционален план оставете докачливостта си на страна и контролирайте поривите си, за да избегнете незрабирателствата и ненужните спорове!

Дева (23 август – 22 септември)

Ще поемете ръководенето на работен проект или ще ви гласуват доверие за нещо. Вашите оригинални идеи и индивидуалността ви са най-доброто при новата организция в службата.

Имате възможност да покажете любовните си таланти и чара си и да трансформирате деня в позитивно преживяване.

Везни (23 септември – 22 октомври)

Диалозите със сътрудници и колеги ви карат да си задавате въпроси. Време е да внесете някои промени в начина си на работа. Разкрийте целия си потенциал и талантите си!

Ако искате да привлечете сантименталния си партньор на своя страна ще ви се наложи да направите доста усилия!

Скорпион (23 октомври – 22 ноември)

Желанието ви за професионален напредък и повече свобода на действията е блокирано от настоящите ви задължения, които са доста трудоемки. Но въпреки всичко сте доста ефикасни на работното място.

Денят има потенциала да съживи цялата красотата на вашия сантиментален живот. Мислите ви са изцяло насочени към интимната ви връзка, общите ви изживявания и чувства.

Стрелец (23 ноември – 21 декември)

В професионален план ви очакват позитивни промени. Поизостанали проекти са ви приоритет в момента. Ще имате възможност успешно да приключите започнатото.

Имате свободата да изразите виждането си за света и да се заемете с плановете, които имате в личен и сантимантален план. Но бъдете толерантни!

Козирог (22 декември – 20 януари)

Успешен ден що се отнася до професионалния ви живот. Добре знаете какво точно да правите, решенията са налице. Остава само да действате! Следвайте вдъхновенето си!

Знаете как да пазите отношенията с интимния си партньор. Не се страхувате да се сблъскате с реалността и да търсите решения. Това прави връзката ви по-дълбока и сериозна.

Водолей (21 януари – 19 февруари)

Ще срещнете затруднения при преговори с колеги или клиенти. Опитайте се да не изисквате всичко веднага и на всяка цена!

Напрежение и ревност във въздуха. Без значение дали идва от вас или от интимния ви партньор, запазете хладнокръвие!

Риби (20 февруари – 20 март)

С лекота отхвърляте служебни въпроси, без да се притеснявате вземате решения и се изправяте срещу неприятностите.

Вашият сантиментален партньор ще преоткрие чувствителността и силата на вашия еротизъм. Обстановката ще се разгорещи.

С етикети ,,,,,,,,,,,,,