Дневен хороскоп за събота 06/10/2018

ДНЕВЕН ХОРОСКОП

06 октомври 2018
В 279 ден от годината Слънцето изгрява във везни.

Луната днес е в Дева.

Овен (21 март – 20 април)

Намесата на някой от вашите сътрудници ще ви помогне да приключите работния ден успешно. Доверете им се!

Изблици на ревност. Безполезно е да се измъчвате всеки път, когато партньора ви реши да излезе навън. По-добре се възползвайте от ситуацията и помислете за себе си!

Телец (21 април – 21 май)

Професионалните преговорите, които водите протичат леко и без напрежение. Вие не се съмнявате, че ще постигнете целите си, както и в предстоящите добри перспективи.

В личен аспект ви е невъзможно да се откъснете от нещата, в които сте сигурни. На близките ви им е трудно да ви накарат да мислите за нещо друго.

Близнаци (22 май – 21 юни)

Няма да срещате трудности по пътя към вашето професионално бъдеще. Освен това ще успеете да се обградите с правилните хора.

Днес интуицията ще ви помогне да отгатвате бързо желанията на своя интимен партньор.

Рак (22 юни – 22 юли)

Не пренебрегвайте малките проблеми по отношение на работните ви проекти, които сега виждате по-ясно. Подходящ момент да ги решите.

Горди сте от себе си и от начина, по който действате в сантиментален план. Ще намерите начин да избегнете отегчението и скуката във взаимоотношенията си.

Лъв (23 юли – 22 август)

Вероятност да се върнете отново към проект върху, който вече сте работили преди. Това е шанс при, който бихте постигнали тотален успех.

Преливате от енергия! Денят в личен аспект ще ви донесе интензивни удоволствия изпълнени с любов.

Дева (23 август – 22 септември)

Тежестта на някои административни подробности ще ви забави при изпълнение на служебните ви задачи. Единственото, което можете да направите е да запазите спокойствие.

Имате желание за конструктивен диалог с интимния ви партньор. Логиката ви ще помогне да се преборите с някои детайли, за които сте получавали негативна реакция в миналото.

Везни (23 септември – 22 октомври)

Ако сте готови на отстъпки ще достигнете до интересно сътрудничество по отношение на вашето професионално бъдеще.

В личен план спокойствие и разбирателство. Сега е момента да си организирате приятна интимна вечеря.

Скорпион (23 октомври – 22 ноември)

Деня ви предлага възможност да се сближите с колегите си, но не и да напреднете по отношение на задачите, които са ви възложени.

В сантиментален план си направете цялостна равносметка на самия себе си, на всичко онова, което чувствате, мислите, искате. Веднъж изяснени несъответствията и разногласията, ще можете да рестартирате на по чиста и ясна основа.

Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Ще имате находчивостта и обстоятелствата да подсилите връзката си с колеги и сътрудници.

Днес се наблюдава тенденция да отдавате повече внимание и грижи на близките и приятелите си, отколкото да се погрижите за самите себе си. Не пренебрегвайте приоритетите си!

Козирог (22 декември – 20 януари)

В професионален план, неглижирането на детайлите може да провокира у вас такъв вътрешен дискомфорт, какъвто не сте си представяли никога.

В личен план ви се избистрят идеите и това е момента за взимане да дългосрочни решения.

Водолей (21 януари – 19 февруари)

Запазете самообладание до края да професионалните си диалози! Това ще ви помогне да избегнете неприятности и да се издигнете в очите на началството.

Изпълнени сте със съмнения, а няма причина. Те не са плод на вашия инстинкт, а на вашите страхове. Ще ви бъде трудно да ги превъзмогнете, за да постигнете целите си в сантиментален план.

Риби (20 февруари – 20 март)

Деня е ползотворен що се отнася до обогатяване на професионалните ви способности. Може да получите добри новини.

Близките ви хора ще се намесят във вашите навици и това може да ви бъде полезно, при условие, че приемете идеите им.

С етикети ,,,,,,,,,,,,,