Дневен хороскоп 06 ноември 2018, вторник

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 06 ноември 2018

В 310 ден от годината Слънцето изгрява в Скорпион.

Луната днес е във Везни.

Овен (21 март – 20 април)

Опитайте се да избегнете неразбирателствата на работното място. Покажете вашата отстъпчива и приятелски настроена страна!

Имате желание да виждате усмивката на лицето на половинката си и таланта да го накарате да се усмихва.

Телец (21 април – 21 май)

Отваря ви се повече работа и това ви помага да намалите вътрешното напрежение да смекчите емоциите. Опитайте се да контролирате промяната на настроението и не влизайте в спорове!

Ако сте отскоро в любовна връзка е нормално да се чувствате малко нестабилни. Всичко, което ви вдъхва сигурност е добре дошло.

Близнаци (22 май – 21 юни)

В професионален план сте ориентирани към преговори, които да ви извлекат ползи, но ще трябва да се съобразите с някои срокове и пречки!

Когато сте на любовна вълна това е на добре. Пълни сте с идеи за приятно изкарване и партньора ви не може да се оплаче.

Рак (22 юни – 22 юли)

Професионалните ви контакти са хармонични. Атмосферата на симпатия мотивира инициативите ви. Денят ще бъде ползотворен.

Ако имате желание за промени в личен и сантиментален план, най-доброто, което можете да направите, е да поговорите с близките, които са около вас и които тези промени засягат!

Лъв (23 юли – 22 август)

Днес работната атмосфера ви се струва тягостна и трудно понасяте планирените неща. Ще вис е наложи да покажете твърдост!

Не разбирате защо интимния ви партньор не ви прави често комплименти. Не пропускате възможност да му го кажете, а той оспорва мнението ви. Трудно е да се каже кой е крив и кой прав.

Дева (23 август – 22 септември)

Работният ритъм е забързан, но това не ви затруднява. Освен това, денят е благоприятен за обмяна на опит и комуникация.

Сантименталният ви партньор забелязва и оценява усилията, които полагате за връзката си. Планирайте вечеря само за вас двамата!

Везни (23 септември – 22 октомври)

Възможно е да подпишете нов работен договор, да удължите настоящ или да сключите някакво споразумение. Във всички случай това ще бъде ползотворно за вас.

Имате желание да си съдействате с интимния ви партньор. Той е център на вниманието и мислите ви. Споделете му!

Скорпион (23 октомври – 22 ноември)

В професионален план добри рефлекси и бърз ум, които ви помагат да се възползвате от всички възможности, които ви се предлагат. Използвайте талантите си, за да се избавите от конкуренцията!

Сантименталният ви партньор оценява усилията ви. Сърцето ви е отворено, стремите се към разбиране и приемане!

Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Насочили сте към по-високи професионални цели. Възможно е да сключите споразумение или пък ново професионално сътрудничество ще ви спести време и средства.

Чувствате се по-свободни да изразите себе си и желанията си на интимния си партньор. Диалога между вас е спокоен и богат.

Козирог (22 декември – 20 януари)

Работния ден ще е изпълнен със силни моменти, някакви важни изненади или може да се окажете център на общи проекти. Ако се наложи да работите извънредно, ще бъдете компенсирани.

Не се оставяйте да бъдете завладени от съмнения и несигурност! Настроението ви ще повлияе на сантименталните ви отношения. Възползвайте се от приятните моменти с половинката без задни мисли!

Водолей (21 януари – 19 февруари)

В професионален план заложете на добрия диалог! Старайте се да не изисквате и да не питате прекалено! Търсете баланса!

Понякога сантименталната ви половинка не разбира какво точно искате. Опитайте да достигнете до нея и да получите желаното внимание с любовно послание!

Риби (20 февруари – 20 март)

Използвайте чара си, ако търсите работа! Трудно е да му се устои и вероятността да намерите точно това, което ви харесва е голяма.

Обещаващ ден и в сантиментален план! Мобилизирайте се!

С етикети ,,,,,,,,,,,,,