Дневен хороскоп за петък, 05/10/2018

ДНЕВЕН ХОРОСКОП

05 октомври 2018
В 278 ден от годината Слънцето изгрява във везни.

Луната днес е в Лъв.

Овен (21 март – 20 април)

Ще ви се отдаде възможност да се заловите със съществени поекти, които в последствие ще имат много важна роля за вашия прогрес.

В социален план близките ви ще имат нужда от вас днес. Дори да сте само пасивен слушател, това пак може да бъде чудодейно за тях:

Телец (21 април – 21 май)

Външни обстоятелства ще ви принудят да загубите търпение на работното място. Възпозвайте се от момента, за да си кажете каквото ви тежи на сърцето.

Нуждата ви от признание ще бъде най-силния ви мотиватор днес. Опитайте се да покажете какво в действителност чувставате към половинката си! В противен случай рискувате да се почувставате отхвърлени.

Близнаци (22 май – 21 юни)

Не се оставяйте да бъдете завладени от рутината на работното си ежедневие! В противен случай може да не успеете да се възползвате напълно от вдъхновенията, които са точно под носа ви.

Трябва да се заемете със самите себе си днес! Личен проект не търпи повече отлагане.

Рак (22 юни – 22 юли)

В професионален план ще бъдете доволни днес. Ще успеете да решите проблем и ще стигнете до целта.

Време е за по задълбочено обмисляне в сантиментален план. Трябва да вземете решение дали да се сближите или да се дистанцирате от партньора си!

Лъв (23 юли – 22 август)

Преди всичко е важно да не се замесвате в сплетните, които ще циркулират покрай вас на работното място днес.

Имате неустоимото желание да се възползвате пълноценно от любовните удоволствия. Внимавайте, не бъдете нетърпеливи! Това може да бъде разбрано погрешно от партньора ви.

Дева (23 август – 22 септември)

Работите здраво. Най-голямата ви сила днес е издържливостта. Можете да разчиатате на нея!

С добро настроение ще раздвижите атмосферата в социален план. Ще контролирате ситуацията брилянтно.

Везни (23 септември – 22 октомври)

Ще ви се отвори възможност да избягате от професионалните тревоги. Уловете тази възможност, без да се притеснявате от нищо!

Любовната страст, която вибрира във вас ще ви даде възможност да обогатите връзката си. Сега е момента да споделите желанията си. Ставате все по-очарователни.

Скорпион (23 октомври – 22 ноември)

Ще се изненадате от скоростта, с която думите излизат от вас. Само внимавайте, пазете се от гафове, който могат да създадат кнфликт с клиенти!

Не разчитайте само на чара си що се отнася до личния ви живот. По скоро е време е да помислите върху последствията от действията и обещанията ви, отколкото да пръскате съблазън!

Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Ако направите необходимите проверки предварително, вашите професионални планове би трябвало да функционират.

Без съмнение днес е ден подходящ за равносметка. Преценете дали сантименталния ви живот е съвместим с бъдещите ви планове и се погрижете да намерите начин да го захраните и отново да му дадете смисъл!

Козирог (22 декември – 20 януари)

Ще ви се отвори възможност да си дадете сметка, че опита, който сте натрупали в професионален план, е по-полезен, отколкото сте си мислили.

В празнична атмосфера ще изживявате най-доброто в любовта. Нови хоризонти се откриват, благодарение на приятелствата, които сте си създали.

Водолей (21 януари – 19 февруари)

Днес обстоятелствата ще ви помогнат да си изясните средствата и начините, необходими за пълното развитие на професионален проект. Сега е момента да действате!

Не се притеснявайте да променяте вашите сантиментални проекти в движение! След това ще бъде късно и ще ви лиспва време.

Риби (20 февруари – 20 март)

В професионален план е добре да не прехвърляте вината на други на всяка цена! Бъдете внимателни с исказванията си!

В сантименталния си живот не разчитайте на чара си днес. Най-добре намерете по-рационални начини!

С етикети ,,,,,,,,,,,,,