Дневен хороскоп за четвъртък, 04/10/2018

ДНЕВЕН ХОРОСКОП

04 октомври 2018
В 277 ден от годината Слънцето изгрява във везни.

Луната днес е в Лъв.

Овен (21 март – 20 април)

Наблюдателни сте и това ви помага да си създадете много прецизно мнение за вашите професионални сътрудници. Поривите ви ви водят в добра посока и имате нужда да ги изживеете без резерви.

Не разчитайте на близките си, защото вие сами ще бъдете по-ефикасни! По-скоро те ще имат нужда от помощта ви.

Телец (21 април – 21 май)

Притесненията и страховете ви в професионален план се разсейват. Отварят ви се силно мотивиращи възможности, отговарящи на талантите, които имате.

Днес сте предразположени да изразите себе си, поемайки добре пресметнати рискове в сантиментален план. Въздържайте се обаче да давате не добре премислени обещания!

Близнаци (22 май – 21 юни)

Въздържайте се засега да инвестирате собствените си спестявания в нови професионални проекти. Имате нужда от време за прецизно обмисляне и анализ.

Днес няма да срещнете затруднения за отворен диалог с интимната половинка. Съобщенията ви ще достигат без препятствия, но не очаквайте незабавен отговор!

Рак (22 юни – 22 юли)

В професионален план вашата откровеност може да се обърне против вас. Сложете си граници, за да не предизвикате конфликт.

Прекалено голямата ви самоувереност може да ви навлече заядливи коментари

Лъв (23 юли – 22 август)

Креативността ви в съчетание с обективния ви поглед над нещата, ви дават възможност да намерите нови професионални пътища.

В сантиментален план е време да забравите минали несполуки в името на доброто на всички!

Дева (23 август – 22 септември)

Налага се да внесете подобрения, преди да достигнете до желания професионален успех. Изчакването е необходимо и неизбежно.

Избягвайте да взимате радикални решения в сантименталния си живот днес. Ще имате по-точни и ясни идеи. Очакват ви приятни моменти. Не е изключена някаква изненада.

Везни (23 септември – 22 октомври)

Удвоете усилията! Постигнатите след това професионални резултати ще ви отворят врати, дори и при кокнкуренцията.

Възползвайте се от момента да споделите с любимите си хора това, което ви е на душа! Атмосферата в сантименталния ви живот е хармонична.

Скорпион (23 октомври – 22 ноември)

Ще ви се наложи да смените методите си и да използвате дипломацията като начин за постигане професионалните ви цели. Направете усилия, ще останете изненадани!

Дискусиите и диалога с интимната ви половинка ще водят до необичайни обрати. Сега е момента да се покажете такива каквито сте. Извадете най-силния си коз!

Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Ще се впуснете и в най-малките детайли на служебните си проекти, за да бъдете почти безупречни.

Вашата борбеност ще ви помогне да отстраните трудностите в сантименталния си живот. Храбростта ви ще бъде възнаградена. Добър момент да споделите съмненията си, ако имате такива.

Козирог (22 декември – 20 януари)

Няма да ви е трудно да се концентрирате в детайлите, който са база на вашето професионално бъдеще. Ще бъдете наистина вдъхновени.

След задълбочена ретроспекция, вие гледате на сантименталния си живот философски. Влиянието ви над околните е силно.

Водолей (21 януари – 19 февруари)

Усеща се съперничество в службата. Най-силната ви карта е упоритостта ви. Желанието ви да се харесате може да ви струва скъпо.

Вашия отимизъм привлича любовта към вас. Но бъдете селективни!

Риби (20 февруари – 20 март)

Идеалът ви за справедливост не намира външен отзвук. Опитайте се да намерите друг начин да се справите с критичните ситуации на работното място!

Нуждите на интимния ви партньор болезнено ви напомнят за минали загуби. Най-доброто, което може да направите е да не се криете зад фалшив претекст.

С етикети ,,,,,,,,,,,,,