Дневен хороскоп сряда, 03 октомври 2018

ДНЕВЕН ХОРОСКОП

03 октомври 2018
В 276 ден от годината Слънцето изгрява във везни.

Луната днес е в Рак .

 

Овен (21 март – 20 април)

Днес с удоволствие ще следвате професионалния си антураж. Не ви тежи да правите всичко, за което са ви помолили. Но внимавайте, не пренебрегвайте собствените си задачи, за да избегнете неспазване на сроковете!

Предусещате желанията и нуждите да интимния си партньор и с удоволствие и нежност се стремите да им отговорите.

Телец (21 април – 21 май)

Ако работата ви е свързана с пътуване е добре да внимавате на пътя. Не е изключена възможност от инциденти. Следете скоростта си!

В любовта сте заложили няколко въдици, но по невнимание или защото сте забравили не всички трофеи ще бъдат във вашата мрежа.

Близнаци (22 май – 21 юни)

Рутината се е настанила в професионалното ви ежедневие и това ви кара да губите вяра във вашето по нататъшно развитие. Имате нужда от промяна. Можете да помолите доверен колега за съвет.

В сантиментален план не сте съвсем предразположени да споделяте и да отдадете необходимото внимание на партньора си. Атмосферата е тежка. Направете усилие!

Рак (22 юни – 22 юли)

Ще ви е трудно да избегнете вземането на важни професионални решения. Сега е момента да приключите окончателно някои въпроси. Не е изключено да се наложи да притиснете някого до стената, ако не играе във вашия отбор.

В сантиментален план имате големи изисквания към партньора си и това може да доведе до охлаждане на отношенията.

Лъв (23 юли – 22 август)

Не ви липсват идеи, но често се притеснявате да ги изложите пред колеги и началници. По-скоро търсите компромисен вариант, за да не разваляте работната атмосфера. Но не се оставяйте да дишате праха на колегите си!

Имате проблем с комуникацията в сантиментален план и това ви кара да губите търпение. Не обвинявайте половинката си за вашето настроение или атмосферата във връзката ви!

Дева (23 август – 22 септември)

Не искате да чуете някои истини и правите само това, което сте си наумили в професионален план. Иска ви се да избягате от задълженията и отговорностите, които са ви възложени.

Затруднявате се да контролирате сантименталния си живот. Липсва ви фантазия и въображение. Нито е топло, нито е студено.

Везни (23 септември – 22 октомври)

Възлагат ви професионални отговорности, които не са в плановете ви. Началството ви има доверие и е възможно да ви натовари с проект, който ще предизвика напрежение и стрес у вас.

Опитайте с компромис да запазите добрия климат в интимната си връзка! Премислете няколко пъти преди да говорите!

Скорпион (23 октомври – 22 ноември)

Ако се налага да взимате важни професионални решения се доверете на интуицита си. Не слушайте чуждото мнение! Ако сте се сблъсквали с някакви трудности до момента, всичко започва да се нарежда.

Нежност и наслада в сантиментален план. Страт и съблазън могат да нарушат баланса, на който вие толкова много държите в момента.

Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Основното, което ви вълнува днес в професионален план е да получите признание. Всичките ви усилия са насочени към това да се докажете. Не прекалявайте, по-скоро се концентрирайте в конкретно зададените ви задачи!

Изпълнени сте с ентусиазъм и оптимизъм в интимните си отношения. И има защо!

Козирог (22 декември – 20 януари)

В професионален план ще проявите твърдост, без значение дали се отнася за физическо или умствено натоварване. И разбира се това ще доведе до резултати. Вие ще сте шампионите!

В сантиментален план това, което ще ви помогне да излезете от тежка ситуация и да извини постъпките и думите ви е вашата откровенност!

Водолей (21 януари – 19 февруари)

Имате важни задачи за изпълнение и това ви вдъхва увереността, че шефовете ви са ви гласували доверие. Не говорете открито за амбициите си, за да не предизвикате ревност у колеги!

Сантименталният ви живот е пряко свързан с промяната на насторенията ви и импулсивността ви. Проявете търпение, ако не искате да пропуснете приятни интимни мигове!

Риби (20 февруари – 20 март)

Вашите професионални интереси зависят от това до каква степен ще запретнете ръкави. Дисциплина и концентрация, на това трябва да наблегнете, ако искате да преборите съперничеството!

Оставили сте случайността да свърши вашата работа в интимните ви отношения. Липсва ви решителност, за да се опитате да постигнете хармония във връзката си.

С етикети ,,,,,,,,,,,,,