Дневен хороскоп 02/10/2018

ДНЕВЕН ХОРОСКОП

02 октомври 2018
В 275 ден от годината Слънцето изгрява във везни.

Луната днес е в Рак.

Овен (21 март – 20 април)

В професионален план ще бъдете пренатоварени. Липсата на концентрация ще ви извади леко от пътя. Но способността ви да планирате ще ви помогне да се адаптирате бързо.

Ще имате желание да прекарате приятни моменти с интимната си половинка, но ще се разминете в желанията си. Това може да ви разгневи, но запазете спокойствие за момента.

Телец (21 април – 21 май)

Ще ви бъде трудно да приемете, че отново ви отказват повишение. Проблема не е в оценката на вашите способности. По-скоро се отнася до бюджета на предприятието.

Ще бъдете капризни и холерични що се отнася до сантименталния ви живот. На кратко – непоносими. Това ще повлияе на любовните ви взаимоотношения.

Близнаци (22 май – 21 юни)

Професионалните ви занимания не отговарят на желанията ви, а на вас ще ви бъде трудно да запазите спокойствие. Освен това ще забележите обезкуражаване и у колегите си. В края на деня атмосферата ще бъде нажежена до червено.

Изнервени сте от рутината в сантиментален план и това ще внесе напрежение във връзката ви. Премисляйте добре думите си!

Рак (22 юни – 22 юли)

Професионалните ви инициативи пораждат съмнение и объркване. Но всички са съгласни, че следвате идеите си. Липсва ви още съвсем малко, за да превключите на по-висока скорост.

В сантиментален план правите онова, което сте си наумили. Нямате намерение да се огънете пред партньора си, ако нещо не ви харесва или е против желанията ви. Манипулирате ситуацията с усмивка и любов.

Лъв (23 юли – 22 август)

Целите в професионален план са ясни, но днес все нещо ще ви спира по пътя към изпълнението им. Целите се високо, но се уверете, че всичко е добре обмислено.

Нещата в сантиментален план не се случват, както на вас ви се иска. Усещате неудовлетворение във връзката си и нямате намерение да се опитате да постигнете баланс.

Дева (23 август – 22 септември)

Днес на работа отличните отношения с колегите ще ви носят само ползи. С тяхна помощ ще бъдат финализирани недовършените досиета.

Ще бъдете като един истински лекар на сантименталния си живот. Ще направите всичко възможно да подобрите ситуацията. Пътуване може да внесе свежест, романтика и приятни емоции във връзката ви.

Везни (23 септември – 22 октомври)

Имате колеги, които ви окуражават и помагат в начинанията ви. Задаващи се промени внасят смут и съмнения. Но не губете увереност във възможностите и пособностите си! Влиятелен човек може да изрази добро мнение за вас.

Сантименталните ви отношения ви носят спокойствие и нежност. Обстоятелствата може да ви помогнат да обогатите връзката си.

Скорпион (23 октомври – 22 ноември)

Не сте съвсем съгласни с начина на работа, но ясно осъзнавате, че не можете да направите много в това отношение. За това просто спазвате указанията безмълвно, засега. Освен това ще се доказвате работейки на високи обороти.

Ще се чувствате по-малко самотни днес, въпреки че имате любовни очаквания, които не отговарят на действителността. Бъдете търпеливи!

Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Днес непрекъснато ще анализирате качеството на вашата работа, ще проверявате досиета, ще търсите потвърждение на способностите си.

Интимната ви връзка се развива добре, въпреки желанието ви да се изолирате. Имате нужда от време и пространство, за да се преоткриете. Но, въпреки това ще ви бъде лесно да се адаптирате към другите и да подходите с нежност при комуникацията с тях.

Козирог (22 декември – 20 януари)

Денят в професионален план ще бъде като жив въглен. Всичките ви действия ще бъдат поставени под лупа. Напрежеието може да ви накара да вземете крайни решения. Обмислете добре ходовете си преди да действате!

В любовен план усещате отегчение. Но е трудно другите да стигнат до вас. Очаквате човека срещу вас да сте вие, но във версия на противоположния пол.

Водолей (21 януари – 19 февруари)

Възможност да работите по проекти, които да ви изтласкат напред. Добрите заимоотношения със сътрудниците ви ви носят позитиви. Не бъдете твърде напрегнати, за да не обърнете обстоятелствата във ваша вреда!

Атмосферата в сантиментален план е наелектризирана. За това премисляйте думите си няколко пъти, преди да ги изречете!

Риби (20 февруари – 20 март)

В професионален план минавате от едната крайност в другата. Раздвоявате се между това да рискувате и да вървите напред или да останете и да тъпчете на едно и също познато място.

Концентрирани сте върху сантименталния си живот. Задавате си въпроси върху всичко онова, което усещате, но партньора ви не споделя.

С етикети ,,,,,,,,,,,,,