Дневен хороскоп 02 ноември 2018, петък

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 02 ноември 2018

В 306 ден от годината Слънцето изгрява в Скорпион.

Луната днес е в Дева.

 

Овен (21 март – 20 април)

Ако търсите работа, вие сте напълно наясно от какво точно имате нужда и какво ще отговори на способностите ви. Не се притеснявайте да почукате на всички врати и да задействате всичите си контакти, които могат да ви помогнат.

Интимната ви двойка е в добра форма. Колкото повече внимание и нежност давате, толкова повече получавате в отговор.

Телец (21 април – 21 май)

Ако срещате затруднения да намерите начини и средства да приключите служебните си проекти, не се притеснявайте да молите за помощ. Колегите ви са готови да ви подадат ръка.

Добре е да се изолирате от проблемите на близките си. Бъдете тихи, спокойни и дистанцирани от ежедневието! Останете безпристрастни!

Близнаци (22 май – 21 юни)

Ако ви предстоят промени в професионален план, преместване, издигане или нещо друго, което налага предоговаряне, използвайте шанса си днес. Денят е подходящ!

Избягвайте всякакво поведение, което може да наруши щастието ви в сантиментален план! Вие сте горди от състоянието на връзката си и от това, което сте изградили заедно с партньора си. Кажете му го!

Рак (22 юни – 22 юли)

Идеите ви са иновативни, освен това разширявате кръга си от професионални контакти. Голяма е вероятността да ви направят някакво предложение, наистина интересно, на което няма да може да устоите.

Денят е подходящ да анализирате и обсъдите ситуацията в интимната си връзка заедно с партньора си. Това ще ви сближи е ще задълбочи отношенията ви.

Лъв (23 юли – 22 август)

Няма да ви убегнат нито конфликтите, нито усложненията в службата, но ще имате възможността да се разграничите.

Търпение и нежност са качествата, които проявявате в сантименталната си връзка. Партньора ви оценява това. Всички добре обмислени и организирани начинания ще донесат само позитиви.

Дева (23 август – 22 септември)

Това е момента да подобрите методите си на работа, да дефинирате целите си и да задействате проектите си. Нужна ви е упоритост, за да извлечете ползи от инициативите си.

Дискретност и нерешителност витаят около вас днес в сантиментален план. Ако половинката ви демонстрира прагматичност, то това е, защото и тя е уловила тези ваши настроения.

Везни (23 септември – 22 октомври)

Денят ви може да се окаже доста продуктивен, при условие, че се организирате добре и се концентрирате в служебните си задачи.

Философски настроени и заредени с енергия ще прекарате деня. Сантименталният ви живот върви добре. Партньорът ви най-после ще ви даде нещо, което очаквате от дълго време.

Скорпион (23 октомври – 22 ноември)

Не знаете как точно да задействате служебните си проектите. Способни сте да захвърлите всичко на секундата, докато задачите ви не бъдат точно прецизирани. Запазете спокойствие!

Сантименталният ви живот е подложен на тест. Липсата на страст и желание могат да бъдат компенсирани с добър диалог, за да се избегнат недоразуменията.

Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Можете да разчитате на професионалното си обкръжение и бизнес връзките си. Успехът чука на врата ви и смелостта ви е вашият най-голям коз! Никой няма да устои на убедителността ви.

В любовен план няма нещо, което да развали настроението и усещанията ви. Обичани сте! Страст, благополучие и чувство на сигурност изпълват деня ви.

Козирог (22 декември – 20 януари)

Ако ви се налага да правите избор в професионален план, спокойно можете да се обърнете към това, което вие предпочитате и няма да сгрешите.

Отворени сте към всякакви предложения, които сантименталния партньор може да ви отправи. И двамата имате желание за нови проекти заедно.

Водолей (21 януари – 19 февруари)

Атмосферата на работното ви място е добра и вие се разбирате по-добре с висшестоящите и колегите си. Този климат ви мотивира да се отдадете изцяло и без задни мисли на работата си.

Спрете да се вглеждате в проблемите и обърнете страницата, за да запазите най-доброто! Така ще дадете възможност на връзката ви да еволюира.

Риби (20 февруари – 20 март)

Приятен и спокоен ден в професионален план. Дайте ход на реалистични и добре обмислени проекти.

Ако сте имали някакви блокажи и проблеми в сантименталната си връзка, всичко започва да се оправя. Трябва да положите двойни усилия, за да излезете от един труден и нестабилен период, но всичко е във вашите ръце!

С етикети ,,,,,,,,,,,,,