Дневен хороскоп 01/10/2018

ДНЕВЕН ХОРОСКОП

01 октомври 2018
В 274 ден от годината Слънцето изгрява във везни.

Луната днес е в Близнаци.

Овен (21 март – 20 април)

В професионален план сте твърдо решени да поемете инициативата и няма да позволите на никой да ви попречи. Разчитате на интуицията си и действате според вашите разбрания. Внимавайте този стремеж да не ви довлече проблеми!

В любовен план можете да разчитате на добър синхрон с половинката. Имате едни и същи желания за развитие на отношенията ви.

Телец (21 април – 21 май)

Днес ще бъдете съсредоточени в работата си. Добрата ви памет и стриктното спазване на фирмените правила ще доведат до брилянтно изпълнени задачи в края на работния ден.

В сантиментален план ще ви бъде трудно да балансирате и да постигнете хармония. Въпреки че скандала не ви е приоритет, няма да бъдете склонни на комромиси.

Близнаци (22 май – 21 юни)

Имате желание за промяна в професионален план. Необходимо ви е обучние, но не знаете какво точно. Притесненията ви ви затрудняват да разчетете ясно идеите си. Помолете колеги за съвет!

В сантиментален план любопитството ви води към приятни дискусии с половинката. Но е желателно да направите усилия, за да разграничите истината от лъжата и да избегнете евентуални неприятности.

Рак (22 юни – 22 юли)

Ще имате възможност да изложите професионалните си идеи и да навлезете в детайли. Ще се утвърдите по безспорен начин, но вероятно ще ви се наложи да се справяте с ожесточена вражда.

В любовен план имате възможност да получите всичко онова, от което имате нужда. Това ще ви се отрази добре, предвид съмненията и притесненията, които ви измъчват.

Лъв (23 юли – 22 август)

Силни амбиции в професионален план. Ще правите всичко възможно, за да раздвижите ситуацията, Действате ловко, демонстрирайки способностите си. Ако имате нещо да попитате или да поискате, направете го, сега е момента!

Време да се радвате на хармонични и романтични любовни отношения. Това неминуемо ще доведе до нов прилив на страст в отношенията ви.

Дева (23 август – 22 септември)

Действията ви ще са съгласувани с идеите и желанията ви. Вашата целеустременост заедно с конструктивните ви професионални контакти ви дърпа напред.

Имате всички шансове да излезете от царството на сенките и да дадете един съвсем нов облик на интимния си живот. Отказвате да гледате назад.

Везни (23 септември – 22 октомври)

Важна служебна задача ще ви изтласка напред. Имайте вяра с способностите си и в изборите, които правите. Ако ви очаква смяна на служебния пост, създайте близки отношения с колеги! Ще бъде във ваша полза.

Напрежение и колебания в интимен план. Ще ви трябва време да разрешите създалите се проблеми. А също така и търпение, за да понесете капризите на партньора си.

Скорпион (23 октомври – 22 ноември)

В професионален план напрежение предизвикано от конкуренция. Това ще ви накара да помислите за надграждане на придобитите способности. Ще разчитате на чара си и ще отиграете ситуацията гъвкаво и с финес.

В сантиментален план ще ви се наложи да се сблъскате както със силните си страни, така и с недостатъците си. Това ще ви помогне да се самоанализирате и да се справите сами със страховете си.

Стрелец (23 ноември – 21 декември)

В служебен план няма да ви липсват поводи да повишите тон. По-доброто решение е да запазите спокойствие и да се концентрирате в задачите си, за да сте сигурни, че са свършени както вие искате.

В социален план няма да ви липсват контактите и разговорите. В любовта няма причина да не изкарате един страхотен ден, изпълнен с разбирателство и романтика.

Козирог (22 декември – 20 януари)

В професионален план няма да ви липсва инициатива, самоувереност и производителност. Стабилна опора сте за колегите си. Всичко, което може да се чуе днес за вас е добро.

Любовния ви живот е доста трънлив в момента. Качествата ви се превръщат в недостатъци.

Водолей (21 януари – 19 февруари)

Изградили сте си авторитет пред колегите си и ви гласуват безспорно доверие. Това ви помага да се изкачвате нагоре и момента е добър да поискате повишение.

Напрежение в сантиментален план. Не е лошо да налеете вода във виното си, за да избегнете скандали с половинката!

Риби (20 февруари – 20 март)

Тенденция за преувеличаване и субективизъм в професионален план. Рискувате да останете разочаровани от очакваните резултати.

Силно желание да въведете правила в любовния си живот. Предпочитате първо да ви искат, преди да ви обожават. Половинката ви ще бъде принудена да разкодира жестовете и погледите ви, за да улови правилно чувставата ви.

С етикети ,,,,,,,,,,,,,