Дневен хороскоп 01/07/2018

ДНЕВЕН ХОРОСКОП

01 юли 2018

В 182 ДЕН ОТ ГОДИНАТА СЛЪНЦЕТО ИЗГРЯВА В РАК.

Луната днес се намира във Водолей, знак на въображението и новите идеи.

Овен (21 март – 20 април)

Неочаквано събитие ще ви освободи от трудностите, които изпитвате последно време в службата. Всички положени усилия ще бъдат възнаградени и това ще ви направи по-уверени.

Телец (21 април – 21 май)

Уверете се, че акумулиране достатъчно часове сън! Може би ще се забележат някои физически промени, като например странна загуба на тегло, например.
Възможно е да срещнете някой много специален за вас човек.

Близнаци (22 май – 21 юни)

Ако търсите работа е възможно да попаднете на рядка перла. Затрудненията ви ще останат в миналото. Това ще ви помогне да върнете самочувствието и да сте в очакване на нови успехи.

Рак (22 юни – 22 юли)

Приятелите ви ще ви демонстрират уважение, породено от отношението ви към тях.
В службата ще ви се наложи да взимате решения. Идеите и перфекционизма ви ще бъдат забелязани по най-високите етажи.

Лъв (23 юли – 22 август)

Хубави проекти са на път да видят бял свят. Ще ви се да смените декора и ще инвестирате в по-луксозни варианти.
Професионален конфликт ще се разреши.

Дева (23 август – 22 септември)

Любовта ви се усмихва, възможно е да се насладите на чувствета среща. Ако вече сте в двойка, ще присъствате на много социални събития. Освен това на по-творчески настроените ще им се отдаде възможност да се изявят.

Везни (23 септември – 22 октомври)

Настъпват добри времена за вас. Възможно е да стъпите на един нов фундамен, що се отнася до имотни въпроси. Същата тенденция се очертава и в любовен план. Усмихнете се!

Скорпион (23 октомври – 22 ноември)

Ако сте сами ще имате възможност да започнете нова връзка. На обвързаните им предстоят покупки може да се каже банални, като например домашно кино и други подобни.

Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Връщате се към стара семейна история, която с помощта на роднини ще имате възможност да си изясните. Обърнете по-сериозно внимание на здравето си!

Козирог (22 декември – 20 януари)

Ще ви се отдаде възможност за пътуване или смяна на местоработата. Възможни са и нови запознанства с чужденци или бизнес сделки с фирми, чиято дейност е извън страната.

Водолей (21 януари – 19 февруари)

Тенденция за смяна на професионалния път или просветление за това какво трябва и какво не трябва да правите. Възможно е и да се отнася за артистично вдъхновение, което ще бъде забелязано и възнаградено.

Риби (20 февруари – 20 март)

Нова сантиментална среща ви предстои. Това ще ви завладее в дългосрочен план. Ако сте вече в двойка, ще се сближиха още повече и ще заздравите основите.

С етикети ,,