Дневен хороскоп 01 ноември 2018, четвъртък

ДНЕВЕН ХОРОСКОП 01 ноември 2018

В 305 ден от годината Слънцето изгрява в Скорпион.

Луната днес е в Лъв.

 

Овен (21 март – 20 април)

Ако търсите работа, времето е подходящо да намерите място, което да отговаря на желанията ви. Затова задействайте се веднага! Бъдете решителни и с повишено внимание!

В сантиментален план се очертават магнетични моменти. Обградете половинката с внимание и не се съмнявайте в ценността на вашите отношения!

Телец (21 април – 21 май)

Ако сте имали затруднения, финансовото ви състояне започва да се подобрява. В близко бъдеще действията, които сте предприели ще дадат резултат. Заредете се с още малко търпение!

В сантиментален план, ден за обмисляне на ситуацията. Може би не винаги реалността кореспондира на вашите желания и това ви кара да търсите онова, което ви отдалечава от вашите мечти.

Близнаци (22 май – 21 юни)

Ако ви предстоят промени в професионален план, преместване, издигане или нещо друго, което налага предоговаряне, използвайте шанса си днес. Денят е подходящ!

Избягвайте всякакво поведение, което може да наруши щастието ви в сантиментален план! Вие сте горди от състоянието на връзката си и от това, което сте изградили заедно с партньора си. Кажете му го!

Рак (22 юни – 22 юли)

Ако сте в търсене на работа, денят ще ви предложи много възможности. Обмислете прецизно! Дайте си време и изберете стратегия, която да ви позволи да получите това, което искате.

Ако има конфликтни точки между вас и сантименталния ви партньор, денят ще ви предостави ситуации, в които да ги изчистите. Сега е момента да се сближите, ако това е вашето желание. Остава да си самоналожите малко дисцилина!

Лъв (23 юли – 22 август)

В професионален план имате мъчителното усещане, че сте под сянката на някой друг. Бъдете уверени, че способностите ви са важни. Можете да дадете различни насоки и да стартирате и направлявате нови проекти.

В сантиментален план се очертава динамичен ден. Вашият партньор е съгласен с плановете ви, които в крайна сметка ще доведат до преоткриване на сладостта от вашата любов.

Дева (23 август – 22 септември)

В доста креативен период сте. Оригиналните идеи ще намерят реализация и ще ви спечелят добра репутация.

Сладкодумни сте и това ви носи моменти, изпълнени с чувственост и наслада, особено в края на деня, когато атмосферата ще бъде страстно нажежена.

Везни (23 септември – 22 октомври)

Оригиналните ви професионални идеи намират отзвук сред заобикалящите ви. Скоро може да очаквате положителни резултати.

Денят е благоприятен в сантиментален план, за решенията, които трябва да вземете. В съгласие сте с половинката си. Възползвайте се от тази възможност!

Скорпион (23 октомври – 22 ноември)

Имате интересни идеи, които трябва да бъдат споделени. Човек, който не очаквате, може да се появи на работното място. Интегрирайте го бързо, той ще ви бъде солидна подкрепа!

Вие сте опора на интимния си партньор, дори и той да ви изглежда малко дистанциран. Скоро ще има нужда от вас, бъдете нащрек и на разположение!

Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Ако сте в търсене на работа, денят е добър и шансът е на ваша страна. Ще успявате да убеждавате работодатели и колеги, че сте способни да вземете нещата в свой ръце.

Денят е идеален и за взимане на важни решения в сантиментален план – oбщи проекти, официализиране на връзката, създаване на семейство. Ако това са желанията ви, сега е момента да преминете в действие!

Козирог (22 декември – 20 януари)

В професионален план може да ви се наложи да преговаряте. Избягвайте да се вживявате прекалено и да се гневите, ако срещнете съпротива от отсрещната страна!

Климатът е тонизиращ и благоприятен за развитието на вашата сантментална връзка. Помислите за няколко малки изненади, които да разчупят ежедневието и да укрепят здраво двойката!

Водолей (21 януари – 19 февруари)

Ако търсите работа и не успявате да намерите нищо подходящо, не е сега момента да се отчайвате! Има какво да покажете и кой да оцени способностите ви, за това не спирайте да полагате усилия!

Любовта ви е процес на официализиране. Забравете за дискретността!

Риби (20 февруари – 20 март)

Служебните ви контакти са ценни за реализацията на вашите професионални цели.

Оптимистична атмосфера за развитието на вашата сантиментална връзка. Отношенията ви се развиват интензивно, нямате време да се отегчавате. Хванете момента и действайте!

С етикети ,,,,,,,,,,,,,